SiolNET. Trendi Odnosi
8

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Mož Angelce Likovič razkril, kakšna je njegova žena doma #video

8

termometer

Andrej Likovič
Foto: Planet TV

Andrej Likovič, mož predsedniške kandidatke Angelce Likovič, je v oddaji Dan. razkril nekaj podrobnosti iz njunega zasebnega življenja. Tudi to, kakšen avto je vozil, ko jo je "ujel".

Devet predsedniških kandidatov je te dni sredi predvolilne kampanje in v tem času verjetno nekoliko trpi tudi zasebno in družinsko življenje. Na Planet TV so kandidatom ponudili možnost, da jih volivci spoznamo tudi prek njihovih življenjskih partnerjev oziroma družinskih članov. Prvi se je vabilu odzval Andrej Likovič, mož predsedniške kandidatke Angelce Likovič, ki ga je v oddaji Dan. gostila Katja Tratnik.

[video: 65215 / ]

Kmalu bosta praznovala zlato poroko

V studio je prinesel nekaj fotografij Angelce Likovič, ki so nastale v preteklega pol stoletja. Andrej in Angelca Likovič bosta namreč konec oktobra praznovala že 50 let skupnega življenja. "Na šest let podlage," je pristavil mož predsedniške kandidatke, ki pravi, da sta z ženo izredno navezana drug na drugega in da se odlično dopolnjujeta.

Angelca Likovič fotografije Foto: Planet TV

Angelca Likovič fotografije Foto: Planet TV

Angelca Likovič fotografije Foto: Planet TV

"Takrat smo dekleta lovili še na fiče"

"Ko pomislim na najina mlada leta, se vprašam, kako sva sploh zdržala. Hodila sva v službo, imela dva otroka, ob tem sva oba tudi študirala in še gradila hišo. Danes sploh ne vem, kako sva to zmogla," se je v studiu spomnil prvih let njunega zakona. Pokazal je tudi fotografijo fička, ki ga je vozil, ko sta se spoznala. "To je bil avto mojega očeta, imeli smo ga že leta 1957. Takrat smo dekleta lovili še na fiče," se je pošalil.

Angelca Likovič fotografije Foto: Planet TV

Je Angelca Likovič tudi doma takšna, kot jo poznamo v javnosti?

Voditeljico Katjo Tratnik je zanimalo tudi, kakšna je Angelca Likovič, ki jo iz medijev poznamo kot zgovorno, odločno in brez dlake na jeziku, doma. Kakšna je kot žena, mama in babica? "Ima vse te vrline, drugače najin zakon ne bi že 50 let funkcioniral brez težav," je dejal Likovič. "Je tankočutna, zelo rada ima vnuke, in če se le da, jim ob koncu tedna pripravlja kosila, skupaj hodimo na morje in se veliko družimo."

Zaradi predsedniške kampanje trpi delo na vrtu

O ženi je še povedal, da zelo rada dela na vrtu: "Imamo tri vrtove. Moram pa reči, da smo zdaj, med predsedniško kampanjo, enega od vrtov zanemarili – tri vrste krompirja bo še treba izkopati."

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Vik / 06.10.2017. ob 11:59 +4 0

  Kako je lohk gaspud Liković razkril kakšna je Anželina doma, sej babe nkol ni doma, sam na TV visi, ko obšlesan smrkel iz konzerve?

  +4 0
 • andzelko / 06.10.2017. ob 13:46 +2 - 1

  Da nebo trpel doma vrt,naj se mu raje posveti.To ji še preostane,drugo pa naj prepusti mlajšim,mnogo mlajšim od nje...

  +2 - 1
 • lipovec / 06.10.2017. ob 13:58 +2 - 1

  Angelca nehaj-ha ha ha ha!

  +2 - 1
delitve: 296
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin