SiolNET. Trendi Odnosi
1,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Znani pari na zagovoru

Če Mirko Mayer ne bi bil voditelj, bi bil nogometaš! #video #valentinovo

1,23

termometer

Mirko Mayer in Kaja Flisar
Foto: Ana Kovač

Voditelj oddaje Argument Mirko Mayer in njegova izbranka, novinarka oddaje Danes, Kaja Flisar, sta skupaj tri leta. V naslednjih letih ju čaka nekaj pomembnih življenjskih prelomnic. Gradila bosta hišo, se sprehodila do oltarja, želita si tudi naraščaja. Mi pa smo ob bližajočem se valentinovem preverili, koliko se golobčka zares poznata.

Kaja in Mirko sta oba v televizijskih vodah, delata celo na isti televiziji, kar je po Kajinem mnenju večinoma prednost. "Najini delovni mizi sta približno 20 metrov narazen, zato se vsaj med službo veliko vidiva. Tako da je to, da delava skupaj, s tega vidika vsekakor prednost. Slabost je le ta, da se potem še doma veliko pogovarjava o službi, sploh Mirko težko odklopi, zato ga poskušam sprostiti s sprehodi," pove Kaja.

Indira Ekić, Matic Kolenc Trendi Katera vaja gre Indiri še zdaj najbolj na živce? #video #valentinovo Teja Perjet, Jani Jugovic Trendi Teja razkrila: Jani obožuje vsa gospodinjska opravila, razen enega ... #video #valentinovo

A ker oba vesta, da je delo novinarja življenjski stil, in ne služba s trdno zakoličenim delovnim časom, večerno delo na terenu in včasih delo pozno v noč oba dobro razumeta ter se tudi poklicno podpirata in si stojita ob strani. "Odkar je Mirko začel novo oddajo Argument, je sicer še manj časa za naju kot sicer. Sploh tiste dni pred oddajo se delo velikokrat zavleče pozno v noč, zato večere zdaj velikokrat preživljam sama. Zato pa konce tedna toliko bolj izkoristiva," še doda Kaja.

Koliko pa se Kaja in Mirko, ki sta skupaj tri leta in načrtujeta tako selitev v novo hišo kot poroko, zares poznata? Kaj bi bil Mirko po poklicu, če ne bi bil voditelj oziroma novinar? Katere športe je v otroštvu trenirala Kaja? Preverite v spodnjem videu.

Ob bližajočem se valentinovem smo na vroča stola posedli še druge znane slovenske pare. Jutri preverite, kako dobro se poznata priljubljeni slovenski pevec Werner in njegova srčna izranka Andreja, s katero sta skupaj že zavidljivih 25 let.
Polemično oddajo Argument z Mirkom Mayerjem lahko na Planetu spremljate vsak četrtek ob 21. uri, dnevno-informativno oddajo Danes pa od ponedeljka do petka ob 18. uri. Ne zamudite!
Znani Slovenci in valentinovo Trendi Znani Slovenci, ki ne praznujejo valentinovega It's Complicated Trendi Najboljše romantične komedije za valentinovo #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 52
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin