SiolNET. Trendi Nepozabna doživetja
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Podarjamo novo doživetje: Bi odleteli do Triglava?

1

termometer

 | Foto:
Z neba, v morje in na vroči asfalt. Tokrat se vračamo v zrak, visoko nad tlemi in daleč od mestnega hrupa: s helikopterjem boste preleteli Julijske Alpe. Ste pripravljeni na novo doživetje?

V novem doživetju v družbi Si.mobilovega omrežja boste poleteli do najvišje točke v Sloveniji in odkrivali lepote naše dežele iz ptičje perspektive. Občutek neskončnosti nikoli več ne bo tako blizu, vrh Triglava pa nikoli več tako na dosegu roke. S helikopterjem boste doživeli izlet, ta pa se bo v vaš spomin zapisal kot doživetje, ki vam je popolnoma spremenilo pojmovanje otipljivega.

30-minutni prelet Slovenije s krmilom v roki

Kako je videti Gorenjska z višine? Kmalu jo bo lahko občudoval nekdo izmed vas, ki se bo hitro prijavil in z malo sreče doživel pravi občutek popolne svobode.

Podjetje Flycom bo nekomu izmed vas omogočilo tridesetminutni panoramski ogled največjih biserov Gorenjske, Bleda in Bohinja, ter seveda prelet Julijskih Alp, med katerim si boste lahko našega triglavega orjaka ogledali čisto od blizu.

V helikopterju pa ne boste samo srečni potnik, ampak se boste lahko preizkusili tudi kot pilot. Prav ste prebrali: srečni nagrajenec bo lahko prijel za komande helikopterja in se tako za nekaj razburljivih minut prelevil v neustrašnega pilota tako mogočne zračne mrcine. Vse bo seveda potekalo pod strokovnim nadzorom izkušenega pilota Aleša Svetine.

V zraku vsako doživetje dobi čisto drugačne dimenzije

Tudi Si.mobilovo hitro omrežje 4G/LTE bo z vami v zraku in vas spremljalo pri odkrivanju najvišjih slovenskih vrhov.

Pozabite na hitre avtomobile, prava zabava je v zraku!

Si.mobil in podjetje Flycom sta poskrbela za vse sestavine za popolno zabavo, manjka samo še glavni akter. Poletite v nebo in postanite pilot svoje usode.

Izpolnite spodnji obrazec in se potegujte za četrto nepozabno doživetje. Nebo nad Slovenijo čaka, da ga osvojite! Žrebanje bo 21.10.2015!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin