SiolNET. Trendi Nepozabna doživetja
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ferrarija je preizkusil na ovinkih, kaj ga čaka s Teslo?

3

termometer

 | Foto:
Tretje doživetje je pred nami: za volan avtomobila prihodnosti se bo usedel Žan, ki bo prvič občutil, kaj pomeni potovanje v vesoljskem plovilu.

Zrak, morje in ... cesta. V tretjem doživetju se bomo preselili na trdna tla ter od blizu spoznali moč in predrznost najbolj avantgardne avtomobilske tehnologije.

Srečnež, ki bo sedel za volan najnaprednejšega avtomobila na svetu, je Žan Jenko, ki bo Teslo od blizu videl prvič.

Seveda je ne bo samo opazoval, naša ekipa mu bo pokazala vse, kar Tesla zmore. In tega ni malo.

"Že od nekdaj rad spremljam svet avtomobilizma," nam je ob srečanju povedal naš 28-letni nagrajenec, ki že z nestrpnostjo čaka, kaj smo mu pripravili.

S Ferrarijem je dosegel samo 120 kilometrov na uro, do kam ga bo odnesla tesla?

"Tesle še nisem vozil, sem pa na dirkališču že vozil ferrarija," je svojo ljubezen do adrenalinskih voženj na štirih kolesih z dokazi podkrepil Žan. "Brat mi je za rojstni dan omogočil vožnjo s ferrarijem. Vozil sem na dirkališču, sicer samo dva kroga, ampak je bilo vseeno neverjetno," razlaga in dodaja, da mu ovinkasta cesta ni omogočila vrtoglave hitrosti.

"Veliko je bilo ovinkov, tako da dlje kot do tretje predstave ne prideš. Mislim, da sem dosegel nekje od 100 do 120 kilometrov na uro."

Izkušnja je bila lepa, ampak kratka. S teslo bo šel še korak dlje. Žana bomo najprej odpeljali v AMZS center varne vožnje na Vranskem, kjer bo lahko teslo spravil na stopnjo dirkalnika. Občutil bo prave pospeške in hitro zaviranje, tudi med stožci. Adrenalina torej ne bo manjkalo.

Poleg vožnje do hitre polnilnice pa bo Žan v Tesli lahko doživel pravo multimedijsko izkušnjo in tako na lastni koži spoznal, kako izpopolnjena je lahko digitalna potovalna izkušnja v Tesli S 85, predvsem takrat, ko se poveže s Si.mobilovim omrežjem LTE/4G. Doživetje bo vesoljsko, galaktično in predvsem zelo futuristično.

Komaj čakamo na Žanovo potovanje v prihodnost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin