Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
28. 11. 2017,
10.00

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,05

Natisni članek

Meghan Markle princ Harry zaroka plašč nakup moda

Torek, 28. 11. 2017, 10.00

6 let, 4 mesece

Zaročni plašč Meghan Markle poskrbel za sesutje spletne trgovine

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,05
princ Harry, Meghan Markle | Foto Reuters

Foto: Reuters

Potem ko sta Meghan Markle in britanski princ Harry pred fotografi pozirala kot srečna zaročenca, je ženskam po vsem svetu bolj kot zaročni prstan v oči padel njen beli plašč s pasom, ki je bil takoj razprodan, spletna stran znamke pa se je sesula.

Beli plašč klasičnega kroja kanadske znamke The Line The Label, ki ga je ameriška igralka Meghan Markle nosila ob oznanitvi zaroke s princem Harryjem, je povzročil sesutje spletne trgovine znamke le nekaj minut po tem, ko so v javnost prišle prve fotografije zaročencev.

Meghanin učinek je tako že prišel do izraza, saj si je stran od včeraj opomogla, a še vedno ne deluje najbolje in otežuje spletne nakupe. Znamka je v znak zahvale in poklona gospodični Markle beli plašč za 799 kanadskih dolarjev (približno 518 evrov) že poimenovala Meghan.

Igralka je pod belim plaščem nosila olivno zeleno obleko in salonarje znamke Aquazzura, ki so jih prav tako razprodali po objavi fotografij.

Plašč so pri znamki, ki jo Meghan redno nosi, že poimenovali Meghan. | Foto: Getty Images Plašč so pri znamki, ki jo Meghan redno nosi, že poimenovali Meghan. Foto: Getty Images

Pod njo je nosila obleko olivne barve, obula pa je salonarje s paščki, ki so prav tako razprodani. | Foto: Reuters Pod njo je nosila obleko olivne barve, obula pa je salonarje s paščki, ki so prav tako razprodani. Foto: Reuters

Po sledeh Kate in Melanie

Kot kaže, ima Meghan na modo že podoben vpliv kot vojvodinja Cambriška Kate Middleton in prva dama ZDA Melania Trump.

Vsem trem je skupno to, da so njihove oprave v trenutku razprodane, njihov stil pa cenijo tako modni poznavalci in oblikovalci kot modne navdušenke.

Šest stvari, ki jih niste vedeli o zaročenki princa Harryja

Igralka je poskrbela, da se je prodaja sončnih očal, ki jih je nosila septembra, povečala za kar tisoč odstotkov. | Foto: Getty Images Igralka je poskrbela, da se je prodaja sončnih očal, ki jih je nosila septembra, povečala za kar tisoč odstotkov. Foto: Getty Images

Spletna stran Harper's Bazaar poroča, da se lahko zgodi, da bo imela Meghan celo večji vpliv kot žena njenega bodočega svaka Williama. Ko je septembra na teniškem dvoboju v okviru športnih iger ranjenih vojakov v Torontu (Invictus Games) nosila sončna očala znamke Finlay & Co., se je prodaja modela, ki ga je nosila Meghan, povečala za kar tisoč odstotkov.

In to je bilo še pred oznanitvijo tega, da bo postala članica britanske kraljeve družine.

Ne spreglejte