Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sobota,
15. 9. 2018,
7.15

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,07

1

Natisni članek

Camila Coelho blogerka mejkap Instagram

Sobota, 15. 9. 2018, 7.15

5 let, 7 mesecev

To je Brazilka, ki jo občuduje več kot sedem milijonov ljudi #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,07

1

Camila Coelho | Camila je postala redna gostja tednov mode. Na fotografiji na zabavi oblikovalca Ralpha Laurena med newyorškim tednom mode pred nekaj dnevi, ob praznovanju 50-letnice njegovega delovanja. | Foto Getty Images

Camila je postala redna gostja tednov mode. Na fotografiji na zabavi oblikovalca Ralpha Laurena med newyorškim tednom mode pred nekaj dnevi, ob praznovanju 50-letnice njegovega delovanja.

Foto: Getty Images

Brazilska blogerka Camila Coelho je ena od najbolj priljubljenih oseb na družbenih omrežjih, saj ima na Instagramu že več kot 7,4 milijona sledilcev. Uspeh ji je prinesel že mnogo sodelovanj z luksuznimi znamkami, nazadnje pa celo lastno kolekcijo šmink.

Iz dežele, od koder prihaja večina najuspešnejših supermanekenk in Victorijinih angelčkov, prihaja tudi ena od najuspešnejših blogerk. Mojstrica ličenja Camila Coelho je svojo blogersko pot začela leta 2010, ko je začela snemati vloge o ličenju in nasvete za mejkap.

Kendall Jenner
Trendi Kendall Jenner je z nespoštljivimi besedami užalila manekenske kolegice

V tem obdobju si je na družbenih omrežjih nabrala že precejšnje število sledilcev - najmanj jih ima na Twitterju, ki sicer ni posebno vizualno privlačen medij: 280 tisoč. A že precej več jih ima na YouTubu, kjer njene nasvete spremlja kar 3,3 milijona naročnikov.

Vrtoglavih 7,4 milijona sledilcev pa ima na Instagramu, ki je tudi njeno glavno orodje komuniciranja s svojimi oboževalci. Zaradi neverjetnega uspeha na tej platformi je podpisala že mnogo zavidanja vrednih pogodb, nazadnje pa so se ji uresničile sanje, ko je v sodelovanju s kozmetično hišo Lancôme predstavila kolekcijo šmink z lastnim podpisom.

Med newyorškim tednom mode, ki se je odvijal pred kratkim je gostila zabavo ob lansiranju svoje kolekcije šmink. | Foto: Getty Images Med newyorškim tednom mode, ki se je odvijal pred kratkim je gostila zabavo ob lansiranju svoje kolekcije šmink. Foto: Getty Images

Nosila obleko za milijon dolarjev

Poleg tega je izredno zaželena tudi pri modnih publikacijah, saj jo rade vidijo na svojih naslovnicah, pa tudi med modnimi oblikovalci. Kreatorski duo Ralph & Russo jo je januarja letos denimo povabil na modno brv, kjer je nosila poročno obleko visoke mode in z njo sklenila revijo, kar si vsaka manekenka šteje v veliko čast.

Novo neverjetno kreacijo te britanske znamke je lahko ponovno nosila na rdeči preprogi letošnjega filmskega festivala v Cannesu - za to priložnost so jo oblekli v obliko, vredno kar milijon ameriških dolarjev. Tamara Ralph, polovica oblikovalskega para, je za Camilo dejala, da je postala muza znamke. "Odlično upodablja znamko in je v vseh pogledih prava ženska Ralph & Russo."

Na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu, kjer je nosila obleko za milijon dolarjev. | Foto: Getty Images Na rdeči preprogi filmskega festivala v Cannesu, kjer je nosila obleko za milijon dolarjev. Foto: Getty Images

Za piko na i pa si jo številne znamke želijo tudi v prvi vrsti največjih tednov mode, kjer zanjo seveda tudi primerno poskrbijo. Ob prihodu jo v hotelu čakajo njihova luksuzna darila, modni dodatki in oblačila, pozneje pa jo povabijo še v svoje salone, kjer si izbere opravo za udeležbo na reviji in zabavah.

Vse skupaj redno objavlja na svojem Instagramu, kar ji iz dneva v dan prinaša še več sledilcev.

Oprave, ki jih nosi na tednih mode:

Fotogalerija
1 / 10

Preverite tudi:

Anej Sosič
Trendi To je prvi Slovenec, ki je podpisal z znamko Calvin Klein #foto
Anwar Hadid
Trendi V svet mode se prebija brat slavnih sester Hadid #foto
Ne spreglejte