Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
22. 8. 2018,
20.08

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,54

Natisni članek

komentar manekenstvo Kendall Jenner

Sreda, 22. 8. 2018, 20.08

5 let, 8 mesecev

Kendall Jenner je z nespoštljivimi besedami užalila manekenske kolegice

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,54
Kendall Jenner | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Resničnostna zvezdnica in manekenka Kendall Jenner je v nedavnem intervjuju užalila številne manekenke, ki se morajo za uspešno kariero v svetu mode v nasprotju z njo precej boriti.

"Od samega začetka sem bila zelo izbirčna glede revij in dela, ki bi ga sprejela. Nikoli nisem bila ena od tistih deklet, ki bi sprejela recimo 30 revij na sezono ali karkoli za vraga ta dekleta že počnejo. Vsa čast jim."

To je za revijo Love v nedavnem intervjuju dejala članica klana Kardashian-Jenner Kendall Jenner, ki je dodala: "Imela sem milijon ponudb za delo, ne samo modne revije, ampak tudi preostalo. Vse skupaj me je preplavilo, zato sem začela paničariti in se za trenutek ustavila."

"Morda morajo 'tista dekleta' plačati račune"

Revije Love je ta Kendallin citat objavila na svojem profilu na Instagramu, ob čemer so se oglasile številne manekenke, ki so jih njene besede precej razburila in užalile.

"To me tako jezi. S tem je nespoštljiva do dobesedno 98 odstotkov ljudi v tej industriji. Da, delati smo morali, da smo prišli do vrha," je komentirala manekenka Jac Jagaciak, ki s Kendall sodeluje pri znamki Victoria’s Secret. Tudi Vita Sidorkina, ki je Victorijin angelček, se ni mogla zadržati: "Morda morajo 'tista dekleta' plačati račune in zato sprejmejo 30 revij? Brez besed."

Druga dekleta v modni industriji so delila objavo in jo pospremila s podobnimi komentarji, da se "morajo 'tista dekleta' zelo truditi, da jim uspe, se potruditi, da zaslužijo denar, da lahko preživljajo sebe in svoje družine".

Kendall je kot manekenka verjetno tako uspešna predvsem zaradi svoje družine. | Foto: Getty Images Kendall je kot manekenka verjetno tako uspešna predvsem zaradi svoje družine. Foto: Getty Images

Tiskovna predstavnica ji je stopila v bran

Po nespoštljivih besedah 22-letne resničnostne zvezdnice, ki je zaslovela zaradi družinskega šova Keeping Up with the Kardashians, ji je v bran stopila njena tiskovna predstavnica.

Dejala je, da so bile njene besede vzete iz konteksta, a argumenti predstavnice niso prepričali: "Kar je hotela povedati, je to, da je to pot teh deklet in da jih zato še toliko bolj spoštuje. Občuduje njihovo predanost in trdo delo, kar šteje za velik dosežek."

Kim Kardashian
Trendi Kim Kardashian je najbolj tvegana izbira za znamke
Kylie Jenner
Trendi Kylie Jenner pokazala svojo razkošno omaro s torbicami #video
Ne spreglejte