SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sprehodi se v čevljih Carrie Bradshaw

1

termometer

 | Foto:
Se še spomnite omar, v njih pa skrbno pospravljenih čevljev, ki jih je nosila Sarah Jessica Parker v uspešni seriji Seks v mestu? Zdaj imate priložnost, da se v njih sprehodite.

Časa je seveda malo, ponudb pa izredno veliko, saj so bili pravzaprav vsi pari čevljev naravnost osupljivi. Prada, Dolce Vita in Jonathan Kelsey so le ene izmed mnogo znamk, ki jih je imela Sarah Jessica Parker priložnost nositi. Zdaj so pristali na dražbi, v sklopu katere se zbira denar za prestižno newyorško srednjo šolo. Na seznamu ljudi, ki so omenjeni šoli že podarili čevlje za zbiranje denarja prek dražbe, so tudi Madonna, Britney Spears in Shaquille O`Neal.

Sarah Jessica Parker je podarila tri pare čevljev, ki segajo v dobo Carrie, dražba pa bo potekala 24. aprila. Žal so tako oboževani čevlji številke 37,5, torej toliko, kot ima številko noge Sarah Jessica Parker.

Čeprav ji sleherna ženska zavida občudovanja vredno omaro s čevlji, pa je nedavno izjavila, da ima zaradi večletnega nošenja visokih pet trajno poškodovana stopala.

Poškodbe sicer naj ne bi staknila v priljubljeni seriji, saj je, kot pravi, več čas nosila pregrešno drage modele čevljev, ki naj ne bi smeli povzročiti takšnih deformacij. Krivi naj bi bili ceneni čevlji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin