Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
11. 9. 2015,
15.17

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

moda oblačila trendi šport mobilni telefon mobilnik pametni telefon advertorial Si.mobil Samsung Galaxy S6 edge

Petek, 11. 9. 2015, 15.17

2 meseca, 2 tedna

Športnica, ki pričakuje samo najboljše

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Tako v športu kot v zasebnem življenju išče način, kako podirati rekorde.

Hitrost in natančnost ji nista tuji. Njen čas se meri v sekundah, vse ima skrbno načrtovano, saj od sebe zahteva popolno predanost – tako pri delu kot športu.

Udobje je vedno na prvem mestu

Eleganca v petkah ni po njenem okusu. Rada se oblači športno in svobodno. Takšen je njen duh, zato prisega ne preproste kavbojke in majčko, ki izžareva njeno ognjevitost. Ker je praktična, vse potrebščine spravi v nahrbtnik, ki je, mimogrede, tudi letošnji največji modni hit.

Ker se ji vedno mudi in se trudi, da je točna, si je omislila najnovejši tehnološki presežek. S seboj ima vedno mobilnik Samsung Galaxy S6 edge +, ki ji omogoča, da lahko mirno uresniči številne dnevne preizkušnje. Ko se poveže s Si.mobilovim hitrim omrežjem 4G/LTE, njena opravila postanejo še preprostejša. Velik zaslon ji omogoča, da brska po spletu tudi sredi ulice, na sprehodu. Ker je težko pri miru, je ključno, da ima zagotovljen dostop do spleta prav na vsakem koraku. Ravno zato se je povezala s Si.mobilom.

Športna odvisnica, ki prisega tudi na dober okus

Med športom rada vidi, da je vse na svojem mestu. Brezrokavnik v rožnati barvi jo polni z energijo, v telovadnico zato pride v nizkem štartu, pripravljena na najvišje obrate.

Superge so njena najljubša obutev, pajkice pa nujna oprema tako za šport kot za malo napornejše podvige v gorah. Ker rada analizira svoje podatke in išče možnosti za izboljšavo, svoje treninge sproti beleži prek svojega mobilnika Samsung Galaxy S6 edge +.

Mobilnik je tudi njen najljubši motivator – z nekaj kliki poišče glasbo, ki jo tisti dan najbolj navdušuje, in tako s hitrimi koraki teče do novega cilja. Morda tudi rekorda. Čisto v slogu svojega novega Samsunga, ki uresničuje veliko več od preostalih pametnih telefon. Njegov performans je na višjih obratih, prav tako kot njeno.

Ne spreglejte