Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 8. 2024,
21.51

Osveženo pred

10 ur, 5 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,30
aktivnost zdravo življenje športna oblačila šport

Natisni članek

Četrtek, 15. 8. 2024, 21.51

10 ur, 5 minut

Športna oblačila za več samozavesti in energije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,30
tek | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Dopust je za večino brez omejitev, radi si privoščimo in napolnimo svoj trebuh z okusno hrano ter osvežilnimi pijačami, a s tem v svoje telo vnesemo kar nekaj kalorij. No, poletje se počasi približuje h koncu in večina se po dopustu odloči za zdrav slog življenja, ki vključuje tudi redno ukvarjanje s športom. Ženske smo sposobne veliko več, ko smo samozavestne, in to drži tudi pri športu. V nadaljevanju vam razkrijemo nekaj kosov, ki bodo poudarili vašo postavo in vas naredili nadvse privlačne.

Športni nedrček 

Za oporo vaših prsi bo vsekakor poskrbel športni nedrček, ki je prijeten za nošenje med vsako športno aktivnostjo. Izberete lahko zgornji in spodnji del enake barve ter s tem poskrbite za čudovit videz.  

Fotogalerija
1
 / 5

Kratke hlače za vroče dni 

V vročih dneh nam dolge pajkice niso ravno v pomoč pri športu, saj je v njih toplo. Izberite raje kratke hlače. Odločite se lahko za oprijete ali ohlapne in jih kombinirate z nedrčkom. 

Fotogalerija
1
 / 5

Pri izbiri kratkih hlač je dobro, da ste pozorni tudi na to, da ne izberete prekratkih. Pogosto lahko namreč takšne hlačke povzročijo nevšečnosti, ki nastanejo zaradi drgnjenja stegna ob stegno. Raje se odločite za podaljšane kratke hlače ali kolesarske hlače. Te bodo poskrbele, da med aktivnostjo ne boste imeli skrbi. 

Fotogalerija
1
 / 4

Dolge pajkice 

Vse tiste, ki se v kratkih hlačah ne počutite dobro, lahko vseeno izberete dolge pajkice. V teh dneh vam bo v njih sicer vroče, kar ni vedno slabo. Bolj kot se boste potili, težji in s tem tudi intenzivnejši bo trening.  

Fotogalerija
1
 / 4

Športne majice 

Material je pri izbiri športnih oblačil zelo pomemben, še posebej takrat, ko govorimo o kosih, ki se stikajo s predeli, kjer se največ potimo. Majica se dotika pazduhe, zato je bistveno, da izberemo dober material. 

Fotogalerija
1
 / 5

Superge za različne športne aktivnosti 

Tudi superge lahko dodajo piko na i vašemu športnemu stajlingu. Pomembno je le, da izberete prave in kakovostne, saj bodo v nasprotnem primeru vaše noge trpele, lahko pa se tudi poškodujete. Izberite primerne za tisto športno aktivnost, ki jo izvajate. 

Fotogalerija
1
 / 4

Priročna steklenička

Zadostna količina vode je ob izvajanju športa zelo pomembna, saj se potimo in s tem izločamo vodo iz telesa. Zato bodite pozorni, da s seboj vzamete priročno stekleničko, ki vas bo opomnila, da ob aktivnosti popijete dovolj vode. 

Fotogalerija
1
 / 4

Preberite še: 

Victoria Beckham
Trendi To živilo je ključ do lepote Victorie Beckham
med
Trendi Topla voda z medom je napitek, ki vam bo spremenil življenje
Tamponi
Trendi Kdaj so tamponi lahko nevarni?
Ne spreglejte