Priljubljena britanska znamka zapira svoje trgovine

Velika Britanija je polna znamk hitre mode, ki krojijo ulični stil Britank. Med njimi je dolgo za eno najbolj priljubljenih veljala znamka New Look, ki pa zdaj zaradi varčevanja zapira trgovine po vsej državi.

Fizičnim trgovinam New Look ne gre najbolje.
Fizičnim trgovinam New Look ne gre najbolje. Foto: Cover Images

Znamka New Look je dobro poznana tudi med Slovenkami, ki po policah trgovine rade brskajo med obiskom Londona ali pa obiskujejo njeno spletno različico. Znamka New Look je znana po hitri modi in ugodnih cenah, a zdaj jo čaka zategovanje pasu. Zaradi varčevanja morajo po vsej Veliki Britaniji zapreti okoli 60 trgovin, kar je približno deset odstotkov njihovih trgovin.

Znamka, ki je bila ustanovljena leta 1969, naj bi imela za kar eno milijardo funtov dolgov (približno 1,1 milijarde evrov).

1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6

K nam prihaja Primark, 'Ryanair modne industrije'

New Look je le ena od britanskih znamk, ki jo poznamo tudi pri nas. Poleg te je morda bolj priljubljena le še trgovina Primark, ki jo slovenske modne navdušenke nestrpno pričakujejo tudi pri nas.

Že več mesecev se namreč govori, da naj bi Primark trgovino odprl tudi v ljubljanskem Cityparku, kar pa se za zdaj še ni uresničilo.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano