Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 2. 2019,
18.24

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,42

5

Natisni članek

oskarji Lady Gaga Selma Blair rdeča preproga moda

Ponedeljek, 25. 2. 2019, 18.24

4 leta, 4 mesece

Presenečenji na preprogi Oskarjev: moški v ženski obleki in ogrlica za 30 milijonov #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,42

5

Največ pozornosti na rdeči preprogi Oskarjev 2019 so poželi Lady Gaga, Selma Blair in Billy Porter, ki je še zadnjič v letošnji sezoni podelitve hollywoodskih nagrad presenetil z zanimivo modno izbiro.

Igralec Billy Porter je že na začetku letošnje sezone podelitev prestižnih hollywoodskih nagrad na rdeči preprogi ukradel vso pozornost. Na Zlatih globusih je sicer nosil moško obleko, a jo nadgradil z rožnatim ogrinjalom.

Tokrat, za podelitev oskarjev, najpomembnejši večer v svetu Hollywooda, pa si je privoščil še več: črno "smoking" toaleto s podpisom oblikovalca Christiana Siriana.

Billy Porter zna pritegniti pozornost. | Foto: Getty Images Billy Porter zna pritegniti pozornost. Foto: Getty Images

Lady Gaga z ogrlico, ki jo je nosila Audrey Hepburn

Poleg Billyja je na preprogi osupnila Lady Gaga, a bolj kot zaradi toalete znamke Alexander McQueen ji je to uspelo z diamantno ogrlico, vredno kar 30 milijonov dolarjev (približno 26 milijonov evrov).

Vendar pa ni cena tista, ki jo dela zanimivo, posebno vrednost ji daje podatek, da je prav to ogrlico nekoč nosila legendarna Audrey Hepburn, in sicer med promoviranjem filmske klasike Zajtrk pri Tiffanyju.

Lady Gaga kot Audrey Hepburn | Foto: Getty Images Lady Gaga kot Audrey Hepburn Foto: Getty Images

Diamant, o katerem se je sinoči največ govorilo. | Foto: Getty Images Diamant, o katerem se je sinoči največ govorilo. Foto: Getty Images

Posnetek podelitve si lahko ogledate na Planetu ob 22.30.

Selma Blair pogumno s sprehajalno palico

Drugačno pohvalo pa si je prislužila igralka Selma Blair, ki se je na zabavi revije Vanity Fair po podelitvi pojavila v pisani obleki z ogrinjalom znamke Ralph & Russo in sprehajalno palico. Zvezdnica je namreč oktobra lani razkrila, da so ji diagnosticirali multiplo sklerozo, kronično avtoimuno vnetno bolezen, ki prizadene osrednje živčevje.

"Sem onesposobljena. Včasih padem. Stvari mi padajo iz rok. Moj spomin je zamegljen," je v dolgi objavi na Instagramu takrat zapisala 46-letna igralka, ki se je sinoči opogumila in pokazala, da ne pusti, da bi ji bolezen prišla do živega.

Selma Blair
Trendi Igralka razkrila, da trpi za težko boleznijo

Selma je pokazala, da je lahko sprehajalna palica prav dober modni dodatek. | Foto: Getty Images Selma je pokazala, da je lahko sprehajalna palica prav dober modni dodatek. Foto: Getty Images

Zvezdnica je na Instagramu razložila, da je bila sprehajalna palica izdelana posebej za ta dogodek, za kar je poskrbel njen izbranec David Lyons.

Modne pohvale so si zaslužili tudi:

Fotogalerija
1 / 7

Tudi tokrat ni šlo brez modnih spodrsljajev

Sicer pa se je tudi tokrat našel prostor za spodrsljaje. Letos je za enega od njih poskrbela britanska igralka Rachel Weisz z rdečo obleko iz lateksa znamke Givenchy, modne pohvale pa si ni zaslužila niti njena rojakinja Olivia Colman, ki je v Pradini toaleti sinoči prejela zlati kipec za najboljšo igralko v glavni vlogi.

Rachel Weisz | Foto: Getty Images Rachel Weisz Foto: Getty Images

Olivia Colman | Foto: Getty Images Olivia Colman Foto: Getty Images

Precej bolje bi se lahko odrezali tudi Sarah Paulson, Pharrell, Chadwick Boseman, Maya Rudolph ter sestri Zoe in Emily Deschanel.

Fotogalerija
1 / 5

Malce graje je letelo tudi na Kendall Jenner, ki se je na zabavi revije Vanity Fair po podelitvi pojavila v (pre)drzni obleki z izjemno visokim razporkom pri nogah. Številni modni kritiki menijo, da to pač ni priložnost za takšno razgaljajočo obleko.

Si je Kendall dovolila preveč? | Foto: Getty Images Si je Kendall dovolila preveč? Foto: Getty Images

V spodnjem članku preverite, kdo so bili zmagovalci večera, ter nastop Bradleyja Cooperja in Lady Gaga, o katerem se govori toliko kot o dobitnikih zlatih kipcev.

Zelena knjiga
Trendi Oskarji 2019: najboljši film je Zelena knjiga, največ kipcev za Bohemian Rhapsody #video
Lady Gaga, Bradley Cooper
Trendi Po Oskarjih vsi govorijo o nastopu Lady Gaga in Bradleyja Cooperja #video
Ne spreglejte