Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
5. 4. 2016,
9.30

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

postava moda pomlad modni trend krilo

Torek, 5. 4. 2016, 9.30

6 let, 6 mesecev

Naj pomladna krila za vse tipe postav

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Foto: Thinkstock

Preden se zaženete v pomladansko nakupovanje, si poglejte, katera krila bi vam najbolje pristajala.

Ko pride do trendov, je pametno vedeti, da ni vsak za vse. Če so v modi krila z A-krojem, vi pa ste v njem videti kot babica, potem najbrž ni za vas. Poslušajte svoj občutek in predvsem upoštevajte proporce svojega telesa.

Sledite naslednjim nasvetom, ki vam bodo malce olajšali naslednji nakup pomladnega krila …

Če ste nižje postave. Izbirajte med krili, ki segajo nad koleni, saj boste tako optično podaljšali svoje noge. Če ste pogumnejši, se odločite za mini krilo, sicer pa bodo kosi, ki se končajo nekaj centimetrov nad koleni, dovolj šik in modni.

 | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Če ste višje postave. Visokim dekletom pristaja marsikaj, a če želite še malce podaljšati svoje noge, si omislite krilo srednje dolžine. Takšno, ki se konča na sredini meč. Za piko na i se odločite za tesno oprijet kroj, ki zapeljivo zaobjame vaše boke.

Če imate bolj fantovsko postavo. Če menite, da vam manjka oblin, razmislite o krilu na preklop. Takšen kos lepo poudari pas in boke ter vam optično doda obline, ki jih tako pogrešate.

Visoka dekleta si lahko privoščijo veliko krojev kril, tudi elegantna v kombinaciji s supergami. Dekleta s fantovsko postavo pa naj pomerijo krila na preklop (desno). | Foto: Visoka dekleta si lahko privoščijo veliko krojev kril, tudi elegantna v kombinaciji s supergami. Dekleta s fantovsko postavo pa naj pomerijo krila na preklop (desno).

Če imate postavo v obliki peščene ure. Bogato oprsje, a tudi bogat spodnji del sta kot naročena za cevasta (pencil) krila, ki se končajo tik pod koleni. Kroj takšnega krila ublaži širino bokov in stegenskih mišic (nabrana krila z naborki pa dosežejo ravno nasproten učinek). Namig: letošnjo pomlad so v trendu cevasta krila iz džinsa.

Če imate postavo v obliki hruške. Pomerite plisirano krilo dolžine, ki se konča na sredini meč. Kroj v obliki črke A bo poudaril vaš pas in lepo padel prek vaših bokov. Krilo v takšnem kroju najlepše pride do izraza v kombinaciji z visokimi petami.

Cevasta (pencil) krila za dekleta s postavo v obliki peščene ure in krila v A-kroju za dekleta hruškaste postave (desno). | Foto: Cevasta (pencil) krila za dekleta s postavo v obliki peščene ure in krila v A-kroju za dekleta hruškaste postave (desno).

Če imate postavo v obliki jabolka. Dekleta z dolgimi nogami in kratkim trupom boste najbolje videti v kratkih, nabranih krilih, ki se privihajo rahlo navzven. Takšno krilo bo lepo zaobjelo vaš pas (ga optično zožilo) in lepo poudarilo vaše noge.

 | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Pri nakupu pa je seveda najpomembnejše, da se v izbranem krilu počutite odlično in tudi udobno.

Ne spreglejte