Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
2. 2. 2018,
17.54

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,03

3

Natisni članek

moda princ Harry Meghan Markle

Petek, 2. 2. 2018, 17.54

5 let, 9 mesecev

Meghan Markle spet ignorirala kraljevi protokol #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,03

3

Meghan Markle | Foto Cover Image

Foto: Cover Image

Bodoča članica britanske kraljeve družine Meghan Markle je spet pokazala, da zna prikrojiti pravila in kdaj pa kdaj ignorirati protokol.

Bodoča mladoporočenca Meghan Markle in princ Harry sta se sinoči udeležila prvega večernega svečanega dogodka in bila seveda zvezdi večera. Še posebej Meghan, ki je blestela v hlačnem kostimu znamke Alexander McQueen, v katerem je bila videti fantastično, a modni poznavalci niso mogli mimo tega, da je s hlačami ignorirala protokol.

Svečani dogodek, imenovan "black-tie event", namreč narekuje, da morajo dame nositi obleko, ali bolje rečeno, večerno toaleto.

Meghan Markle | Foto: Cover Images Foto: Cover Images

Meghan Markle | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

To ni prvič, da je Meghan prikrojila pravila - odkar je zaročena s Harryjem in tudi zanjo veljajo določena pravila oblačenja, se je v javnosti med drugim pojavila z razmršeno figo, neujemajočimi se uhani, z običajno torbico, namesto večerno in v popolni črnini.

Ta je med člani britanske kraljeve družine rezervirana le za en dogodek: 11. november, dan, ko v Veliki Britaniji praznujejo dan spomina na padle vojne heroje.

princ Harry, Meghan Markle
Trendi Meghan Markle z opravo prekršila kraljevo pravilo #foto

A Meghan kljub temu navdušuje s svojimi modnimi izbirami in je na dobri poti, da postane nova modna ikona. Večina kosov, ki jih nosi, je namreč takoj razprodana, začelo pa se je že z njenim zaročnim plaščem.

Je pa Meghan ta večer doletela posebna čast, ki sicer tradicionalno pripada članom kraljeve družine: ena izmed prvih je nagovorila občinstvo na dogodku Endeavour Fund Awards, s katerim se s posebnimi nagradami poklonijo ranjenim vojakom in vojakinjam.

Meghan in Harry pozirata z nominiranci in nagrajenci.  | Foto: Getty Images Meghan in Harry pozirata z nominiranci in nagrajenci. Foto: Getty Images

Slovesni dogodek Endeavour Fund Awards ponavadi gostita princ William in Kate Middleton, a ker sta trenutno na nordijski turneji po Norveški in Švedski, kjer modno navdušuje Kate, sta tokrat prevzela Meghan in Harry.

princ Harry, Meghan Markle
Trendi Kako se je Meghan iz igralke spremenila v prinčevo zaročenko #foto
Ne spreglejte