SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mama treh otrok ponosno pokazala svoj "mlahavi" trebuh

4

termometer

Rachel Hollis je postala po objavi svoje fotografije v bikiniju svetovno prepoznavna in navdihujoča "manekenka za bikini."

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and I wear a bikini. My belly button is saggy... (which is something I didn't even know was possible before!!) and I wear a bikini. I wear a bikini because I'm proud of this body and every mark on it. Those marks prove that I was blessed enough to carry my babies and that flabby tummy means I worked hard to lose what weight I could. I wear a bikini because the only man who's opinion matters knows what I went through to look this way. That same man says he's never seen anything sexier than my body, marks and all. They aren't scars ladies, they're stripes and you've earned them. Flaunt that body with pride! #HollisHoliday

A photo posted by Rachel Hollis (@msrachelhollis) on

Rachel Hollis, mati treh otrok, je na družbenih omrežjih objavila svojo fotografijo v bikiniju. Poleg fotografije je zapisala: "Imam mlahav trebuh, ker sem rodila tri otroke, in nosim bikini. Nosim bikini, ker sem ponosna na svoje telo in na vsako znamenje na njem. Vsa ta znamenja dokazujejo, da sem bila blagoslovljena s tem, da imam tri otroke. Mlahav trebuh pa pomeni, da sem trdo delala, da sem izgubila težo po porodu. Šopirim se s svojim telesom, ker se lahko."

"Nosim bikini, ker edini moški, čigar mnenje cenim, ve, kaj vse sem prestala, da sem videti tako, kot sem," je še napisala in pozvala druge ženske, da ponosno pokažejo svoje telo ne glede to, da ni videti popolno.

Številne pohvale Da se številni strinjajo z njenim mišljenjem, so pokazali tako, da ima fotografija na Facebooku več kot 350 tisoč všečkov, veliko ogledov tudi na Instagramu, in da so jo delili naprej. Številne ženske so pohvalile njeno iniciativo in nekatere celo objavile svoje fotografije.

"Dotaknilo se me je, kako so se odzvali na mojo objavo," je povedala 32-letna Rachel za Today.com. Povedala je tudi, da je fotografijo objavila en teden za tem, ko je pretekla svoj prvi maraton, ter nadaljevala: "Mislim, da moje telo nikoli ne bo videti bolje. Nikoli ne bom bolj suha, kot sem, zato je to najboljši trenutek, da pokažem svoj trebuh. "

Žensko telo, ki nikoli ne bo telo manekenke "Moje telo nikoli ne bo videti kot telo manekenke, ampak mislim, da sem videti dobro, moj mož še vedno želi z mano na zmenke, kar pomeni, da sem v redu."

#forty

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Drew Barrymore: Počutim se kot kenguru z veliko vrečo O tem, da telo po porodu ni vedno takšno, kot nam kažejo z naslovnic, je spregovorila tudi hollywoodska igralka Drew Barrymore.

Za revijo Glamour je iskreno spregovorila o boju s poporodno težo in presenetila marsikaterega svojega oboževalca: "Po rojstvu dveh otrok se telo zelo spremeni. Težko je ostati pozitiven in ljubiti svoje telo. Počutim se kot kenguru z veliko vrečo, vse je mlahavo in čudno."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin