Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
15. 12. 2020,
13.15

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Borotalco

Natisni članek

lepota nega jutro advertorial Nika Ambrožič Urbas

Torek, 15. 12. 2020, 13.15

2 meseca

Kako jutra preživlja Nika Ambrožič Urbas?

Vsebino omogoča Borotalco

Prefinjena in vedno do potankosti urejena Nika Ambrožič Urbas s svojim mladostnim videzom dokazuje, da zanj ne potrebujemo dragih lepotnih tretmajev v kozmetičnih salonih. Ker si želi, da bi se tudi vi počutili negovane in samozavestne, nam je zaupala preprosto, a učinkovito skrivnost za sproščujočo nego v udobju domače kopalnice. Dovolila nam je, da pokukamo v njeno kopalnico.

Borotalco | Foto: Jutranji ritual za notranji mir

Tudi največji dvomljivci težko verjamejo, da je bila Nika nekoč zadržana deklica, saj danes s svojim prefinjenim slogom in samozavestnim nastopom naravnost blesti. Znana je po svoji neizčrpni ustvarjalnosti, bogatem besednem zakladu in čudoviti energiji, ki jo oddaja.

Kot nam je zaupala, jo je življenje naučilo, da samozavest izvira iz nas samih in da se najbolje počutimo takrat, ko smo globoko v sebi umirjeni. Zjutraj tako prisega na miren in tih začetek, ki jo napolni z občutkom spokojnosti in pripravi na nov dan. Ob številnih obveznostih ji veliko pomeni učinkovita negovalna rutina, ki jo lahko preprosto izvede sama ter poskrbi za dušo in telo, ob tem pa ostaja zvesta izdelkom, ki slovijo po blagodejnih, negovalnih ali obnovitvenih učinkih. V Londonu, kjer je živela vrsto let, je spoznala prednosti zelišč in eteričnih olj, zato se pri izbiri negovalnih izdelkov tudi zdaj zanaša na svoja čutila in z veseljem preizkusi tiste izdelke, ki dišijo po umirjenosti in toplini.

Kot številne dame je tudi ona velika ljubiteljica dezodorantov Borotalco – njen najljubši je Borotalco Active Mandarin & Neroli, saj obožuje njegovo negovalno sestavo, hkrati pa jo prijeten vonj mandarine in nerolija popelje v praznične dni ter ji ob tem zagotavlja celodneven občutek svežine.

Magična moč eteričnih olj

Nika nam je zaupala, da ima nekoliko občutljivo kožo, zato prisega na Borotalco obliki v roll-on, ki kožo dodatno vlaži, hkrati pa njegova izjemna formula ob potenju aktivira odišavljene molekule, zato je ves čas poskrbljeno za prijetno dišavo.

"Zares izjemno, navdušena sem," dodaja. "Mandarina ima moč, da nas povzdigne, pomiri napetost in slabo voljo, morda ravno zato, ker nas spominja na praznične dni v krogu družine. Kot sem se naučila v Londonu, je eterično olje nerolija ali cveta pomarančevca eno izmed najboljših olj za pomiritev in sprostitev, zato ga resnično priporočam."

PREVERITE PONUDBO VSEH IZDELKOV

 
 
 
Ne spreglejte