Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 8. 2013,
7.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

kolekcija pletenine moda oblikovalka

Sreda, 21. 8. 2013, 7.15

8 let

Jessica Jagec: slovenska oblikovalka iz Londona s kolekcijo pletenin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Domača modna oblikovalka, ki trenutno dela na Otoku, predstavlja novo kolekcijo za prihajajočo jesen in zimo.

Poletje se počasi poslavlja, temperature se nižajo in preobrazbo doživlja tudi naša garderoba. Iz poletnih oblekic bomo skočili v toplejše kose, ponudba jesensko-zimske kolekcije pa je že precej pestra. Novo kolekcijo predstavlja tudi domača oblikovalka Jessica Jagec, ki za jesen in zimo 2013/14 napoveduje pletenine. Gre za oblikovalkino prvo kolekcijo, ki jo v celoti sestavljajo zgolj pletenine.

Oblikovalka je z ekipo, ki jo sestavljajo še Nina Jordanovski (ličenje), Matevž Treven (frizura), Tina Tomšič (model) in fotograf Matic Kos, posnela tudi promocijski videospot, ki vas čaka na spodnji povezavi.

Od pripravništva do redne zaposlitve "Podjetje, kjer delam, proizvaja print designe, ki jih potem prodajamo vsem vodilnim svetovnim podjetjem, kot so D&G, Calvin Klein, Ralph Lauren, skratka vsem, ki nekaj veljajo. Po štirih mesecih, ko sem končala pripravništvo, mi je Mirjam ponudila službo, tako da sem zdaj že več kot dva meseca redno zaposlena v dizajnerskem timu," pove Jessica, ki pa se lahko pohvali že s prvimi naročniki. Svoje printe je namreč prodala že znamkam Calvin Klein, Juicy Couture, njeno delo pa bomo kmalu videli tudi pri priljubljenem švedskem velikanu H&M.

"Moje delo obsega ročne risbe, ki jih v fotošopu obdelujem in digitalno predelam v različne vzorce. Veliko zanimanja je tudi za moje fotografije, tiste bolj abstraktne, ki sem jih posnela med svojim časom v Londonu," nam še zaupa Jessica, ki ima ob predstavitvi nove kolekcije polne roke dela tudi s pripravami na Premiere Vision, ki je glavni modni sejem tkanin in tekstila, kjer velike oblikovalske hiše odkupijo modne smernice, ki so na modnih pistah pravzaprav vidne šele čez leto in pol.

Novo kolekcijo Jessice Jagec, ki svoje kreacije namenja fatalnim ženskam, ki se ne bojijo svoje seksualnosti in rade poudarijo svojo silhueto, si lahko ogledate tudi v spodnji fotogaleriji.

Ne spreglejte