SiolNET. Trendi Moda
4,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hrvati zapravljajo v Sloveniji: ob koncu tedna preplavili ljubljanski Primark #video

4,42

termometer

Že približno mesec dni našo prestolnico vsak konec tedna obišče vse več Hrvatov. Razlog? Nakupovalna mrzlica, ki se vse od odprtja Primarka pri nas še ni polegla.

Primark Trendi Nekateri na odprtje Primarka čakali več kot eno uro #foto #video

Prej so se Hrvati vozili v avstrijski Gradec, s potjo v Ljubljano zdaj privarčujejo tako pri času kot pri gorivu in vinjeti. Nakupovalnim navdušencem je na voljo več kot štiri tisoč kvadratnih metrov. Tistim, ki jim brskanje po policah ni najbolj pri srcu, pa sta na voljo dve coni udobja. 

V trgovino do nadaljnjega vsak konec tedna 

Mati Manjerović in hčerka Matea Belina sta bili nad tem, da je zdaj Primark v Sloveniji, navdušeni. Kot za oddajo Danes na Planetu povedali, jima je ljubljanska trgovina blizu, saj iz Hrvaške do naše prestolnice potrebujejo le dve uri. Všeč jima je bilo tudi, da trgovina ponuja veliko stvari. 

Zagnanost pa ni enaka med vsemi družinskimi člani. Medtem ko sta mati in hči nakupovali, je oče čakal. "Njemu se ne ljubi," je dejala hčerka. 

Hrvaške kupce lahko v blagovnico pripelje tudi organiziran avtobus iz Zagreba in Dugega Sela. Veliko pa se jih iz drugih razlogov vseeno odloči za lasten prevoz, med njimi je bila Ela Purić.

"Slišali smo, da je organiziran avtobus, ampak smo se odločili, da gremo z avtom. Da nismo časovno omejeni. Pot je zdaj veliko krajša, kot je bila prej," je pojasnila.

Primark Trendi Tako je videti prvi Primark v Sloveniji #video #foto

Najbolj prodajane poletne stvari

Nad bližino trgovine je navdušena tudi Sanja Čaućić, ki je prej nakupovala v avstrijskem Gradcu. "To nam je zdaj veliko bližje, ker smo vsi iz Zagreba." Tudi Roberto Breščaković je v Slovenijo prišel po poletne stvari, je povedal.

Bogdan Mulec, vodja trgovine, je povedal, da so trenutno najbolj prodajane stvari kratke hlače in majice, tudi sandali. Poleg teh se dobro prodajajo tudi artikli z motivi znanih risank, ki jih poznajo predvsem mlajši, na primer Disneyjeva Morska deklica.

Podoben izbor so si nabrali tudi sogovorniki, ki so večinoma prišli nakupovat poletne obleke. 

Primark Trendi Razkrivamo datum, ko bo Primark v Ljubljani odprl prvo trgovino #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin