Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 7. 2013,
9.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sharon Stone igralka staranje lepota

Torek, 30. 7. 2013, 9.55

8 let

Čudovita Sharon Stone zavrača lepotne operacije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Sharon Stone sprejema življenje z odprtimi rokami: brez krize srednjih let in zatekanja k lepotnim operacijam. Ženska je lahko tudi pri 55 letih izjemno seksi.

Sharon Stone je živi dokaz, da je ženska privlačnost brezčasna. Tako čuti tudi sama in priznava, da se je z vstopom v srednja leta zanjo začelo novo življenje.

Za revijo New You je lepa igralka spregovorila o svojem dojemanju ženske lepote in o tem, da se je nekoč skoraj zatekla plastični operaciji.

Povedala je, da ne spada med tiste hollywoodske igralke, ki se bojijo staranja. "Treba se je zavedati, da z vstopom v srednja leta dobiš priložnost za drugo kariero, za novo ljubezen in drugačno življenje. Lahko si naveličan življenja, ki si ga doživel prej, vendar ni treba, da samo čepiš, igraš golf in ne počneš ničesar drugega. Za to smo premladi."

"Petdeseta niso nova trideseta. Petdeseta so novo poglavje. Pri teh letih že veliko vemo, drugi nas obravnavajo kot tiste z izkušnjami. Smo zelo barvita generacija, ki je spet v pogonu."

"Veliko zdravnikov mi je želelo prodati lifting obraza"

"Ljudje se bojijo sprememb," je prepričana Sharon. Sama jih sprejema brez slabe volje, tudi tiste, ki kažejo njena leta. Zaveda se gubic okrog svojih oči, vendar jo sploh ne motijo. "Sem pa dobila zelo lepe ličnice," samozavestno doda in pri tem prizna, da je v preteklosti prejela ogromno ponudb zdravnikov, ki so ji skušali prodati pomlajevalne čudeže. "Bila sem že zelo blizu temu, da bi si kaj popravila, vendar iskreno povedano – staranje prinaša določeno privlačnost. Majhne nepravilnosti se mi zdijo prav seksi."

Sharon zavrača množično zatekanje k lepotnim operacijam in prizadevanje za popolnost. Podpira popravke, ki so predvsem zdravstvene narave, sicer pa bi za vsakega, ki namerava na lepotno operacijo, uvedla nujen posvet pri terapevtu.

V reviji kraljica, na plaži božanska

Poleg intervjuja je v reviji objavljenih nekaj Sharoninih fotografij, na katerih je videti zelo mladostno, njena drža je samozavestno ženstvena, njene dolge noge pa prava paša za oči.

Nič manj privlačna ni v zavetju svoje zasebnosti. Pred dnevi so jo namreč ujeli v belih bikinkah, ko si je med napornim snemanjem v Italiji vzela tudi nekaj sproščenih trenutkov za ohladitev v morju.

Ne spreglejte