SiolNET. Trendi Intimno
Vsebino omogočajo Mali junaki

Foto: Mali junaki

  • Messenger
  • Messenger

Slovenijo je obnorel knjižni unikat svetovnih razsežnosti

Feri Lainšek Mali junaki
Vsebino omogočajo Mali junaki

Foto: Mali junaki

Mlade bralce in njihove starše je obnorela prvovrstna knjižna novost. Izšla je namreč prva personalizirana pesniška slikanica. Gre za knjižni unikat svetovnih razsežnosti.

Avtor knjižne uspešnice Pesmice za sončne dni, ki je obnorela Slovenijo, je eden najbolj priznanih slovenskih pisateljev, pesnikov in scenaristov Feri Lainšček. Zbirka desetih pesmic je izšla pri založbi personaliziranih otroških knjig Mali junaki.

Pesnik, ki je zaslovel z romani, uveljavil pa se je tudi na področju mladinske književnosti, kratke proze, radijske in lutkovne igre, je svojim najmlajšim bralcem tokrat v branje ponudil pomladne in poletne pesmice, ki jih starši lahko spremenijo v slikanico za fantka ali punčko.

Slikanica, ki navdih išče v ljubezni do narave

Feri Lainšek Mali junaki

Zabavne in poučne pesmice v slikanici z naslovom Pesmice za sončne dni so kot nalašč za male bralce, ki jih navdušuje narava v vsej svoji lepoti. Ker imajo trdo vezavo in so tiskane na zelo kakovosten papir, so odporne proti izjemnemu otroškemu navdušenju.

"Napisati pesmice za personalizirano knjigo je bil zame poseben izziv. Moja poezija je rimana in ritmično urejena. Za pesmice, pri katerih menjamo ime in spol, sem si moral vzeti kar precej časa. Moral sem jih izbrusiti do te mere, da učinkujejo tudi z vsemi prilagoditvami za posameznega otroka," je o pisanju knjige Pesmice za sončne dni povedal Feri Lainšček.

Še danes naročite personalizirano slikanico Pesmice za sončne dni, ki jih je napisal Feri Lainšček.

Vsaka knjiga Mali junaki je pripravljena ročno in jo ob predaji pregledajo ter uredijo morebitna odstopanja.

Feri Lainšček piše prav za vašega malčka

Feri Lainšek Mali junaki

Edine personalizirane slikanice za otroke na našem planetu je mogoče spremeniti tako, da v njih nastopa točno določen malček – lahko ima natanko tako pričesko kot vaš otrok, pegice, očala in točno določeno barvo las. Glavni junak vsake knjige Mali junaki nastopa tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh ilustracijah. Naročnik knjige lahko v svoj izvod doda tudi svoje osebno posvetilo.

Si predstavljate nepopisno veselje svojega malčka, ko med večernim prebiranjem slikanice spozna, da je glavni junak na las podoben njemu in da imata celo enako ime?

Kako naročiti knjige Mali junaki:

Mali junaki knjige

1. Na www.malijunaki.si izberete najljubšo knjigo.

2. Določite spol, ime in videz glavnega junaka.

3. Napišete osebno posvetilo za malčka.

4. Počakate nekaj dni in knjiga bo pri vas.

5. Uživate ob branju skupaj z malčkom.

Če jo podarite kot rojstnodnevno darilo, lahko založba doda pesmico za rojstni dan.

 

Preberite še:

Feri Lainšček – vsak otrok je lahko glavni junak v knjigi

Kaj otrokom podarjajo znani Slovenci?

Otroško darilo, ki ostane za vedno: manj stvari – več doživetij

 

delitve: 151
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin