Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 9. 2024,
15.40

Osveženo pred

1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,16

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop kozorog horoskop rak horoskop devica horoskop 2024 horoskop horoskop

Četrtek, 19. 9. 2024, 15.40

1 teden

Znaki horoskopa, ki imajo raje starejše partnerje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,16
par, ljubezen, zveza | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Za tri nebesna znamenja velja, da se v zveze praviloma spuščajo s starejšimi partnerji oziroma partnerkami, pri katerih cenijo izkušnje, zrelost in čustveno varnost.

Rak

Raki so znani po svoji občutljivosti in skrbnosti. V zvezi se radi počutijo varne in povezane, starejši partnerji pa jim običajno nudijo prav to. Tako ženske kot moški, rojeni v znamenju raka, si želijo čustvene povezanosti, njihove potrebe pa običajno bolje razumejo zrelejši partnerji, ki jim lahko nudijo dovolj pozornosti in ljubezni. Raki imajo radi občutek, da nekdo "pazi" nanje, zato praviloma iščejo partnerje, ki imajo več življenjskih izkušenj.

Kozorog

Kozorogi so praktične in ambiciozne osebe, ki si želijo stabilnosti v vseh vidikih življenja, vključno z ljubeznijo. V zveze se ne spuščajo zlahka in običajno izbirajo partnerje, ki jim lahko nudijo varnost – tako čustveno kot finančno. Kozorogi občudujejo zrelost in modrost starejših oseb in v partnerjih iščejo osebo, ki ima življenjske izkušnje in ki ve, kaj si želi. Kratkotrajnim avanturam se izogibajo, želijo si resnega, stabilnega odnosa, kar običajno najdejo pri partnerjih v zrelejših letih.

Devica

Device so perfekcionisti in zelo analitične osebe, ki si v zvezi želijo varnosti in jasnosti. Pogosto se ustalijo s starejšim partnerjem, ker cenijo zrelost in izkušenost, ki ju prinašajo leta. Device iščejo nekoga, ki bo razumel njihovo potrebo po redu in stabilnosti, ki je že preživel več življenjskih izzivov ter je pripravljen ustvariti varen in stabilen odnos. Temelje za tak odnos pa najdejo prav pri zrelih osebah, ki imajo več potrpežljivosti in življenjske modrosti.

Preverite svoj dnevni horoskop.

pijača, alkohol, zabava
Trendi Znaki horoskopa, ki najpogosteje pretiravajo z alkoholom
prijateljici, smeh, zabava, pivo
Trendi Nebesni znamenji, ki imata najboljši smisel za humor
ženska, dekle, poletje
Trendi Ta astrološka znamenja se ves čas samo hvalijo
Ne spreglejte