Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 8. 2024,
15.56

Osveženo pred

2 uri, 20 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,18
nebesna znamenja astrologija horoskop dvojčka horoskop strelec horoskop horoskop

Natisni članek

Petek, 30. 8. 2024, 15.56

2 uri, 20 minut

Nebesni znamenji, ki imata najboljši smisel za humor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,18
prijateljici, smeh, zabava, pivo | Foto Pexels

Foto: Pexels

Mnogi mislijo, da so duhoviti, a le redki dejansko so. Ljudje z najboljšim smislom za humor se praviloma rodijo v enem od teh dveh znakov horoskopa.

Dvojčka

Če ste kdaj srečali dvojčka, potem veste, da so to ljudje, ki izžarevajo energijo in jim nikoli ne zmanjka zgodb. Njihova veščina komunikacije ni le dar, ampak kar supermoč. Dvojčki so znani po sposobnosti, da se v vsaki situaciji hitro domislijo iskrivega odgovora. Njihov um dela bliskovito in iz rokava vlečejo najbolj nepričakovane šale, ob katerih nihče ne ostane resen.

Šarmantni in inteligentni dvojčki so mojstri improvizacije. Zato naj vas ne preseneti, če vas bodo v vsaki, še tako banalni situaciji nasmejali do solz. Karkoli znajo spremeniti v komičen pripetljaj, o katerem se bo še dolgo govorilo.

Strelec

Strelci so svetovni popotniki, ko pa gre za humor, so vedno pripravljeni v naša življenja vnesti dozo optimizma in vedrine. Ker svet vidijo skozi rožnata očala, so mojstri pozitivnega humorja. Strelci so tisti prijatelji, ki vas nasmejijo tudi ob najbolj mračnih dnevih, saj je po njihovem mnenju smeh najboljše zdravilo.

Humor strelcev pogosto temelji na ironiji in pustolovskem duhu. Imajo prirojeno sposobnost, da v svojih, včasih že kar norih doživetjih, najdejo komične trenutke, zato pogosto pripovedujejo o svojih neverjetnih dogodivščinah in to počnejo s takšnim navdušenjem, da smeha preprosto ne morete zadržati.

Preverite svoj dnevni horoskop.

dekle, ženska, oči
Trendi Nebesna znamenja, ki se jim ne smete zameriti
ženska, dekle
Trendi Ti znaki horoskopa hočejo, da je vedno vse po njihovo
ženska, eleganca, ulični stil
Trendi Ljudje, rojeni v teh znakih, so vedno videti odlično
Ne spreglejte