Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 10. 2024,
12.03

Osveženo pred

3 ure, 29 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,16

Natisni članek

Natisni članek

nebesna znamenja astrologija horoskop ribi horoskop tehtnica horoskop horoskop

Sreda, 2. 10. 2024, 12.03

3 ure, 29 minut

Znaka horoskopa, ki se vedno zaljubita v napačno osebo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,16
ženska, dekle, žalost | Foto Pexels

Foto: Pexels

Slepa zaljubljenost nas lahko odpelje na napačno pot, to pa se še posebej pogosto dogaja ljudem, rojenim v enem od teh dveh nebesnih znamenj.

Ribi

Ribe so večni sanjači, ki v vsakem odnosu vidijo potencial za ljubezensko zgodbo, vredno filmskega platna. Težava pa je v tem, da se pogosto zaljubijo v ljudi, ki jih je treba "popraviti", reševati ali voditi skozi življenje. Privlačijo jih skrivnostne, rahlo izgubljene duše, ki iščejo tolažbo in razumevanje, ribe pa so vedno pripravljene ponuditi svojo roko in srce.

Žal se njihova brezpogojna ljubezen pogosto konča s tem, da ostanejo ranjenega srca. Zaljubijo se v predstavo osebe, ne pa v tisto, kar ta človek dejansko je. Medtem ko se njihov partner osredotoča na svoje notranje demone, se ribe z zlomljenim srcem sprašujejo, kaj so storile narobe. Kljub temu pa njihova vera v ljubezen nikoli ne umre in tako se začarani krog ponavlja.

Tehtnica

Tehtnice ljubijo lepoto, harmonijo in šarm ter hrepenijo po popolni ljubezni, pogosto pa se zaljubijo v napačne ljudi le zato, ker na prvi pogled delujejo popolno. Privlačijo jih površinski šarm, magnetizem in karizma – vse, kar se blešči, a običajno nima globlje vrednosti. Zaljubijo se v privid in pri tem pozabljajo, da pod površjem morda ni ničesar oprijemljivega.

Njihova idealizem in iskanje estetike jih pogosto zaslepita, da ne vidijo resničnih osebnostnih lastnosti človeka, s katerim so se zapletle. Pozneje se zato sprašujejo, kako so sploh končale z nekom, ki ni v skladu z njihovimi vrednotami. Ker si na vsakem področju življenja, tudi v ljubezni, želijo popolnosti, pogosto spregledajo svarilne znake, dokler ni prepozno.

Preverite svoj dnevni horoskop.

poslovna ženska, kariera
Trendi Najboljši šefi in šefice so rojeni v teh znakih horoskopa
ženska, dekle
Trendi To so najbolj nevljudna nebesna znamenja
ženska, dekle, lenarjenje, kavč
Trendi Največji lenuhi so rojeni v teh znamenjih
Ne spreglejte