Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 7. 2021,
17.53

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

4

Natisni članek

Korčula razstava Oliver Dragojević

Sobota, 17. 7. 2021, 17.53

2 leti, 9 mesecev

V Vela Luki odpirajo razstavo fotografij Oliverja Dragojevića

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,59

4

Oliver DRagojević | Razstava bo uradno odprta 27. julija. | Foto Mediaspeed

Razstava bo uradno odprta 27. julija.

Foto: Mediaspeed

Razstava "Oliver v objektivu Livia Andrijića" na Korčuli v Vela Luki prikazuje osebne trenutke in fotografije s koncertov legendarnega pevca.

V Centru za kulturo v Veli Luki na hrvaškem otoku Korčula je od 15. julija mogoče videti razstavo "Oliver v objektivu Livia Andrijića", ki bo uradno odprta 27. julija. Fotografije prikazujejo življenje dalmatinskega pevca Oliverja Dragojevića, njegove osebne trenutke in utrinke s koncertov.

Fotografije na razstavi prikazujejo tudi utrinke z Oliverjevih legendarnih koncertov.  | Foto: Mediaspeed Fotografije na razstavi prikazujejo tudi utrinke z Oliverjevih legendarnih koncertov. Foto: Mediaspeed

"Ko si z nekom prijatelj, ne razmišljaš o tem, da bi se moral z njim fotografirati. Če na to pomisliš, pa se ti zdi, da imaš veliko časa in da se boš že fotografiral kdaj drugič," pojasnjuje Livio Andrijić, vodja razstave, in dodaja: "Kasneje se izkaže, da časa ni bilo dovolj in da številni skupni trenutki niso zabeleženi na fotografijah, temveč v srcu."

Petintrideset fotografij legendarnega glasbenika, ki jih je Livio Andrijić skrbno izbral, bo domačinom in turistom na ogled do 30. septembra.

Andrijić je imel na Oliverjevih koncertih vedno vstop v zakulisje. | Foto: Mediaspeed Andrijić je imel na Oliverjevih koncertih vedno vstop v zakulisje. Foto: Mediaspeed

Fotografije so nastale v zasebnih trenutkih, v družbi žene Vesne, na čolnu, s sinovi, vnuki, s prijatelji, ki igrajo karte ... Seveda pa obstajajo tudi senzacionalne slike z Oliverjevih koncertov, na katerih je imel Andrijić vedno vstop v zakulisje.

"Težko rečem, kdaj sva postala prijatelja. Vem pa, da mi je zaupal," je še povedal vodja razstave, poroča Jutarnji list.

Preberite tudi:

Trendi Hrvaški otok, na katerega je letos pobegnilo največ znanih Slovencev #video
Klimtova delovna soba
Trendi Na ogled postavili sliko, ki s seboj nosi obilo skrivnosti
Ne spreglejte