SiolNET. Trendi Glasba
1,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Shakira se je v novi skladbi spravila na bivšega tasta

1,16

termometer

Joan Pique, Shakira | Joan Pique in Shakira leta 2015 | Foto: Guliverimage
Joan Pique in Shakira leta 2015 Foto: Guliverimage

Potem ko je v prejšnji uspešnici obračunala s Piquejem, je Shakira v novi skladbi svoje puščice usmerila v njegovega očeta.

Latinozvezdnica Shakira se po razhodu z nogometašem Gerardom Piquejem zaradi njegove domnevne nezvestobe tolaži tudi s snemanjem novih skladb. Januarja je v sodelovanju z didžejem Bizarrapom posnela uspešnico, v kateri je obračunala s Piquejem in njegovim novim dekletom, ta teden pa je predstavila skladbo El Jefe, v kateri je njena tarča bivši tast, Piquejev oče Joan.

Skladba, ki jo je posnela z ameriško-mehiško zasedbo Fuerza Regida, govori o izkoriščevalskem šefu, v njej pa Shakira med drugim poje: "Pravijo, da ne obstaja zlo, ki bi vztrajalo več kot sto let. Toda še vedno je tukaj moj bivši tast, ki še ni pod zemljo."

Joan Pique je odvetnik, ukvarja pa se predvsem z upravljanjem sinovih poslov. Po Piuejevem razhodu s Shakiro so mediji poročali, da ji je prav nogometašev oče vročil uradno odločbo, da se mora izseliti iz družinskega domovanja v Barceloni.

Oglejte si še:

Shakira, William Mebarak Chadid Trendi Shakira: Za prevaro sem izvedela, ko je bil moj oče na intenzivni negi Shakira, pevka Trendi V Španiji nova preiskava proti Shakiri zaradi domnevne davčne utaje Shakira Trendi Shakira v zvezi s še enim zvezdnikom svetovnega športa?
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin