Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 6. 2024,
12.19

Osveženo pred

4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,60
raper spor Zlatko Zlatan Čordić Challe Salle

Natisni članek

Ponedeljek, 24. 6. 2024, 12.19

4 tedne

Spor med slovenskima raperjema: Challe Salle kritiziral Zlatka, ta pravi, da mu bo uničil kariero

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Yellow 6,60
Challe Salle, Zlatko | Challe Salle je pred kratkim gostoval v podkastu Pera Martića, v katerem je bil kritičen do Zlatka. | Foto Mediaspeed

Challe Salle je pred kratkim gostoval v podkastu Pera Martića, v katerem je bil kritičen do Zlatka.

Foto: Mediaspeed

Med slovenskima raperjema se je na družbenih omrežjih vnel spor. Challe Salle, čigar pravo ime je Saša Petrović, je v enem izmed posnetkov kritiziral delo Zlatana Čordića - Zlatka, ta pa je od njega zahteval javno in iskreno opravičilo. Ker se mu v 24 urah ni opravičil, zdaj trdi, da bo izdal nov komad, s katerim bo Petroviću uničil kariero. 

Challe Salle je pred kratkim gostoval pri Peru Martiću, kjer je bil kritičen do Zlatka. Odgovoril je na vprašanje, zakaj z Zlatkom nikoli nista ustvarila skupnega komada. Med drugim je dejal, da se kot človeka in glasbenika zelo razlikujeta in da imata različna mnenja glede številnih stvari. "Nikoli se nisva ujela na isti valovni dolžini in se niti ne bova," je pojasnil. Povedal je, da je bil Zlatko do njega večkrat zahrbten: "V javnosti je o meni govoril negativno, zasebno pa je igral mojega prijatelja. Izpadel je zelo dvoličen in s takšnim človekom jaz ne mislim delati komada." Komentiral je tudi njegove pesmi: "Nihče več ga ne posluša." 

Kaj je povedal, si oglejte v spodnjem posnetku od 3.24 dalje:

Zlatko pravi, da se mu bo maščeval

Po objavi se je na družbenih omrežjih oglasil Zlatko. "Dragi Saša, ne vem, zakaj si me omenil. Tako se po navadi obnaša nekdo, ki ima težave. Jaz sem razmišljal, ali bi se sploh oglasil ali ne, in če bi ostalo samo na meni, bi to mogoče pogoltnil – kot marsikaj do zdaj. Sam veš, kaj mislim. Ker si pa hotel 'scati' po celotni slovenski hip hop sceni, je prišel čas, da razkrijemo ta tvoj napuh. Ljudje, ki so starejši od 18 let, vedo, o čem govorim," je povedal v posnetku. 

Dodal je, da mu daje 24 ur časa, da se njemu in celotni hip hop sceni javno opraviči. "Tukaj bom kratek. Če se to ne zgodi, veš, da komad prihaja. Veš, da je hud. Veš, da se ne moreš kosati z mano. Ne na majku (mikrofonu, op. p.) ne v ringu. Ampak če ne bo iskreno, naj se zgodi, kar se mora," je sklenil 41-letni raper. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Čordić (@zlatko585)

Ker se Challe Salle na njegov poziv ni odzval, je Zlatko objavil še več posnetkov, na katerih trdi, da je njegove kariere konec. "Danes smo se zbrali, da se skupaj poslovimo od Saševe kariere," je dejal v enem izmed njih. 

Preberite tudi: 

Challe Salle
Trendi Raper Challe Salle prvič postal očka
Zlatko
Novice Zlatko zanika, da bi grozil in imel pištolo
Zlatan Čordić
Novice Kdo je sodnica, ki je iz pripora izpustila Čordića
Ne spreglejte