Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 10. 2024,
19.50

Osveženo pred

1 ura, 22 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,61

Natisni članek

Natisni članek

Hrvaška poroka Baby Lasagna

Sobota, 26. 10. 2024, 19.50

1 ura, 22 minut

Baby Lasagna se je poročil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,61
Baby Lasagna in Elizabeta | Portal Istarski.hr je ekskluzivno poročal, da so od enega od gostov izvedeli, da je bila poroka organizirana v retro stilu in da nihče ni smel fotografirati. | Foto Pixsell

Portal Istarski.hr je ekskluzivno poročal, da so od enega od gostov izvedeli, da je bila poroka organizirana v retro stilu in da nihče ni smel fotografirati.

Foto: Pixsell

V družinskem krogu, pred približno 50 svati, se je danes poročil hrvaški pevec Marko Purišić, bolj znan kot Baby Lasagna. Obred je potekal v srednjeveški cerkvi v Završju, piše Jutarnji list.

Nevesta Elizabeta je izbrala elegantno belo poročno obleko, čez obleko pa so padali naborki, čipka in biserni okraski. Nosila je tudi vpadljivo ogrlico, ženin Baby Lasagna pa je bil v temni obleki s črtami.

Markova priča je bil njegov brat, nevesto Elizabeto pa je pred oltar pospremila najboljša prijateljica. Poročni obred je vodil župnik iz Markove župnije, je pricurljalo iz dobro obveščenih krogov. Istarski.hr je namreč ekskluzivno poročal, da so od enega od gostov izvedeli, da je bila poroka organizirana v retro stilu in da nihče ni smel fotografirati.

Kako se je pravljica začela, je v dokumentarcu Naproti Evrosongu razkrila nevesta Elizabeta. "Z Markom se poznava več kot tri leta. Spoznala sva se na Instagramu. Igral je v bendu, vedela sem zanje in sem si rekla: 'Poglej, kakšen čeden fant.' Potem sem se odločila, da ga začnem spremljati na Instagramu. On je nato začel spremljati mene in z mano stopil v stik. Ljubezenska zgodba 21. stoletja," je razkrila presrečna Elizabeta.

Baby Lasagna, pevec
Trendi Baby Lasagna po ljubljanskem koncertu odpovedal nastop #video
Baby Lasagna
Trendi Baby Lasagna v Laškem razkril veliko novico
Baby Lasagna
Trendi Baby Lasagna od vlade dobil 50 tisoč evrov: Tega denarja ne morem sprejeti
Baby Lasagna
Trendi Je pesem Baby Lasagne pravzaprav plagiat plagiata?
Baby Lasagna
Trendi To je srčna izbranka hrvaškega evrovizijskega predstavnika Baby Lasagne
Ne spreglejte