Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 9. 2020,
12.04

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,82

8

Natisni članek

serija spolna sla masturbiranje samozadovoljevanje Billie Piper

Torek, 8. 9. 2020, 12.04

3 leta, 7 mesecev

Uprizorila je najdaljše samozadovoljevanje v zgodovini televizije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,82

8

I Hate Suzie | Nova britanska serija I Hate Suzie je že v četrtem delu postregla z vročim prizorom samozadovoljevanja. | Foto IMDb

Nova britanska serija I Hate Suzie je že v četrtem delu postregla z vročim prizorom samozadovoljevanja.

Foto: IMDb

Igralka Billie Piper je v seriji I Hate Suzie, v kateri igra glavno žensko vlogo in za katero piše tudi scenarije, uprizorila vroče samozadovoljevanje. Ženska masturbacija, ki traja več kot sedem minut, naj bi bil najdaljši tovrstni prizor na britanski televiziji.

Če gre verjeti trditvam portala The Sun, je Billie Piper uprizorila najdaljše samozadovoljevanje v zgodovini britanske televizije. Prizor, kjer sama zadovolji svoje spolne potrebe, traja namreč sedem minut in štiri sekunde.

"Ni pogosto, da bi na televiziji videli ženske, kako uživajo same s sabo. Tako da je osvežujoče videti tako dolgo in slikovito sceno, kot je ta," je za omenjeni portal povedal vir in dodal: "Billie je soavtorica serije in bila je odločena, da bo pokazala, kako ženske to počnejo same."

V glavni vlogi igra Billie Piper, ki smo jo lahko gledali tudi v seriji Dr. Who. | Foto: Getty Images V glavni vlogi igra Billie Piper, ki smo jo lahko gledali tudi v seriji Dr. Who. Foto: Getty Images

Tudi odzivi gledalcev so bili nadvse pozitivni, sploh žensko občinstvo je na družbenem omrežju Twitter objavljajo navdušene komentarje, češ da končno tudi ženska spolna sla in samozadovoljevanje nista več tabu temi. "Zakaj nekateri o sedem minut dolgi sceni masturbiranja govorijo kot o pornografiji? Gre za raziskovanje likove psihe in seksualne identitete ter spolnih razmerij, ki jih je imela z moškimi že vse od mladih let," se je glasila ena objava. Spet druga pa: "Četrta epizoda serije I Hate Suzie je tako dobra. Tako realističen in pomemben prikaz raziskovanja ženskih želja, samozadovoljevanja, fantazij!"

Vroč prizor je predvajan v četrti sezoni serije, ki jo predvaja britanski program Sky Atlantic in ki govori o propadli pop zvezdnici, katere kariera gre po zlu za tem, ko hekerji na spletu objavijo njene gole fotografije.

Samozadovoljevanje
Trendi V času epidemije je najbolj varna možnost samozadovoljevanje
Spolnost, odnosi
Planet TV Ogrožen moški libido: Kaj lahko stori ženska, da pomaga svojemu moškemu?
Trendi Kaj ubija libido?
Ne spreglejte