Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 2. 2023,
12.00

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,94

2

HBO Max HBO spodrsljaj TV-serija The Last of Us

Natisni članek

Četrtek, 23. 2. 2023, 12.00

1 leto, 5 mesecev

Spodrsljaj v seriji The Last of Us: iz kadra pozabili izrezati snemalno ekipo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,94

2

The Last of Us | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

V najnovejši epizodi HBO-jeve serije, ki trenutno navdušuje občinstvo po vsem svetu, so pozorni gledalci opazili spodrsljaj ustvarjalcev.

HBO-jeva televizijska priredba priljubljene videoigre The Last of Us je ena najbolj priljubljenih serij ta hip, vse od prvega dela se nad njo navdušujejo tako gledalci kot kritiki. V najnovejši, šesti epizodi pa so pozorne oči nekaterih gledalcev opazile spodrsljaj ustvarjalcev – v enem od prizorov je namreč mogoče opaziti snemalno ekipo.

Prvi je na to napako opozoril uporabnik Twitterja, ki je soustvarjalcu serije Neilu Druckmannu sporočil: "Sijajna epizoda, bi pa veljalo nekaj popraviti in epizodo ponovno naložiti. V tem prizoru je vidna snemalna ekipa."

Spodrsljaj se pripeti v 15. minuti in 18. sekundi serije, ko protagonista Joel (igra ga Pedro Pascal) in Ellie (igra jo Bella Ramsey) prečkata zasneženi most, v kotu kadra pa je mogoče videti ljudi, ki nedvomno niso liki v zgodbi.

Kiks v epizodi, ki jo je sicer režirala priznana bosanska režiserka Jasmila Žbanić, je nemudoma zaokrožil po družbenih omrežjih, ob tem pa so se mnogi spomnili na spodrsljaj, ki se je pripetili v še eni veliki HBO-jevi uspešnici, seriji Igra prestolov. V njej se je v četrti epizodi osme sezone pojavil lonček iz verige kavarn Starbucks, ki v fantazijski zgodbi ni imel kaj iskati.

Oglejte si še:

Igra prestolov
Trendi Spodrsljaj v Igri prestolov: na mizi lonček znane kavarne

 

Ne spreglejte