Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2024,
17.19

Osveženo pred

2 uri, 2 minuti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,34
Uživajmo poletje Uživajmo poletje bobnar Romunija Bukarešta koncert Chris Hemsworth Ed Sheeran

Natisni članek

Ponedeljek, 26. 8. 2024, 17.19

2 uri, 2 minuti

Edu Sheeranu se je na koncertu v Bukarešti pridružil Chris Hemsworth #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,34
Ed Sheeran v Zagrebu | Ed Sheeran je pred kratkim nastopil v Zagrebu, kjer je pred 70 tisoč ljudmi izvedel svoje največje uspešnice. | Foto Mark Surridge

Ed Sheeran je pred kratkim nastopil v Zagrebu, kjer je pred 70 tisoč ljudmi izvedel svoje največje uspešnice.

Foto: Mark Surridge

Britanski zvezdnik Ed Sheeran, ki je v sklopu svoje turneje pred kratkim gostoval tudi v Zagrebu, je na koncert v Bukarešti pripeljal prav posebnega gosta. Kot bobnar se mu je na odru pridružil avstralski igralec Chris Hemsworth, katerega prihod je med obiskovalci sprožil pravo evforijo.

Chris Hemsworth lahko svojemu bogatemu življenjepisu doda še eno vlogo – poklicni bobnar. V soboto je namreč kot gost presenečenja nastopil na koncertu svojega prijatelja Eda Sheerana v Romuniji in pred 70 tisoč ljudmi prvič igral na bobne. Skupaj sta izvedla Sheeranovo uspešnico Thinking Out Loud.

Poglejte: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Bobne je igral prvič

Kot je razvidno s posnetka, objavljenega na družbenem omrežju Instagram, se je Hemsworth bobnov naučil igrati kot del izziva za svojo oddajo Limitless, za katero stoji National Geographic. 

Sheeran v posnetku pove, da ga je avstralski zvezdnik poklical decembra lani in mu povedal za oddajo, ki jo pripravlja o kognitivnem zdravju in prednostih učenja instrumentov. Dogovorila sta se, da bo kot bobnar nastopil na enem izmed njegovih koncertov, kar mu je tudi uspelo. Oboževalci so bili nad njegovim nastopom navdušeni, prislužil pa si je tudi posebno "nagrado za sodelovanje", ki mu jo je po koncertu izročil britanski glasbenik. Zadnji je pred kratkim gostoval tudi v Zagrebu, kjer je pred 70 tisoč ljudmi izvedel svoje največje uspešnice. 

Chrisa Hemswortha poznamo predvsem po vlogi Thora iz serije filmov Maščevalci (Avengers), njegov zadnji film pa je Furiosa: Del sage o Pobesnelem Maxu, kjer nastopa v vlogi negativca. | Foto: Guliverimage Chrisa Hemswortha poznamo predvsem po vlogi Thora iz serije filmov Maščevalci (Avengers), njegov zadnji film pa je Furiosa: Del sage o Pobesnelem Maxu, kjer nastopa v vlogi negativca. Foto: Guliverimage

Hemsworth se v oddaji Limitless odpravi na potovanje okoli sveta, na katerem s pomočjo strokovnjakov, družine in prijateljev odkriva načine, kako živeti bolje in dlje. Spopada se z vrsto izzivov, s katerimi poskuša odkriti, kako lahko ostanemo v formi, bolj zdravi in srečnejši za vse življenje. 

Preberite tudi: 

Chris Hemsworth
Trendi Chris Hemsworth dobil zvezdo na hollywoodskem pločniku slavnih #video
Ed Sheeran v Zagrebu
Trendi Spektakel Eda Sheerana v Zagrebu spremljalo 70 tisoč oboževalcev #video
Ed Sheeran, hrvaška policija
Trendi Na koncertu Eda Sheerana v Zagrebu bodo poostrili varnostni nadzor
Ne spreglejte