Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 7. 2024,
8.39

Osveženo pred

3 ure, 43 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,52
odprtje Uživajmo poletje Uživajmo poletje olimpijske igre Pariz 2024 Pariz 2024 Celine Dion

Natisni članek

Sreda, 24. 7. 2024, 8.39

3 ure, 43 minut

Celine Dion v Parizu: se na olimpijskih igrah vrača na oder? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,52
Celine Dion v Parizu | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

V Parizu so vse glasnejše govorice, da bo na odprtju olimpijskih iger v petek zapela glasbena diva Celine Dion, ki zaradi hudih zdravstvenih težav dolgo ni nastopala. V ponedeljek je prispela v francosko prestolnico, udeležila naj bi se tudi generalke otvoritvene slovesnosti.

Celine Dion, ki zaradi zdravstvenih težav že od leta 2022 ne nastopa, načrtuje vrnitev, poroča Variety, njen prvi nastop po dolgem času naj bi bilo petkovo odprtje olimpijskih iger v Parizu. V francosko prestolnico je prispela v ponedeljek, v torek pa naj bi opravila generalko za otvoritveno slovesnost.

Tako so jo v torek pred hotelom obkrožili oboževalci:

Kanadska glasbena diva se je v Parizu nastanila v hotelu Royal Monceau, kjer biva tudi Lady Gaga, za katero se prav tako govori, da bo nastopila na odprtju.

Na njen nastop namignil tudi Macron

Nastop Celine Dion je v pogovoru za televizijo France 2 komentiral celo francoski predsednik Emmanuel Macron. "Menda je prispela v Pariz, to je krasno," je izjavil, "bil bi izjemno vesel, če bi bila na odprtju. Ne bom pa razkril ničesar o slovesnosti. Pripravljajo tudi presenečenje."

Ob prihodu v pariški hotel je oboževalcem delila avtograme in se fotografirala z njimi. | Foto: Profimedia Ob prihodu v pariški hotel je oboževalcem delila avtograme in se fotografirala z njimi. Foto: Profimedia

Kanadski glasbeni divi so leta 2022 diagnosticirali t. i. sindrom otrdelega telesa, redko nevrološko bolezen, zaradi katere jo pestijo mišični krči, občasno pa ima tudi težave s hojo in petjem. Zaradi bolezni je lani in letos odpovedala vse koncerte v okviru svoje turneje Courage World Tour, mukotrpno pot in boj z boleznijo pa je občinstvu razkrila v dokumentarcu I Am: Celine Dion.

Snoop Dogg
Trendi Tudi raper Snoop Dogg nosilec bakle na olimpijskih igrah
slovenska ženska rokometna reprezentanca Ana Gros
Sportal Velika čast je pripadla Ani Gros in Benjaminu Savšku #video

 

Ne spreglejte