Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 8. 2024,
13.45

Osveženo pred

2 uri, 22 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,56
presenečenje Coldplay koncert Avstrija Dunaj Taylor Swift

Natisni članek

Ponedeljek, 19. 8. 2024, 13.45

2 uri, 22 minut

Bo Taylor Swift vendarle nastopila na Dunaju?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,56
Taylor Swift, Eras Tour | Taylor Swift se na odpoved koncertov na Dunaju še vedno ni odzvala, njeni oboževalci pa upajo, da gre za premišljen načrt. | Foto Reuters

Taylor Swift se na odpoved koncertov na Dunaju še vedno ni odzvala, njeni oboževalci pa upajo, da gre za premišljen načrt.

Foto: Reuters

Dva tedna po odpovednih koncertih svetovne zvezdnice Taylor Swift na Dunaju avstrijski mediji poročajo, da bi lahko zvezdnica vendarle nastopila v avstrijski prestolnici. 

Nacionalna radijska postaja Hitradio Ö3 poroča, da bi se Swiftova lahko udeležila koncertov skupine Coldplay, ki so na Dunaju predvideni med 21. in 25. avgustom, in nastopila kot gostja presenečenja. 

Koncerti skupine Coldplay na Dunaju že razprodani

34-letna pevka ima 20. avgusta zadnji koncert evropske turneje v Londonu, od koder naj bi odpotovala v avstrijsko prestolnico. Kot poroča omenjeni radio, gre trenutno zgolj za govorice, ki jih v pevkini ekipi še niso potrdili. Taylor Swift se na odpoved koncertov na Dunaju sicer še vedno ni odzvala, zato njeni oboževalci upajo, da gre za premišljen načrt. Velja namreč, da se pevka oglasi šele, ko ima pripravljeno rešitev.

Nastop na koncertu skupine Coldplay na Dunaju bi bil zagotovo veliko presenečenje, ki bi ga doživeli le redki, saj so tudi vsi njihovi koncerti že razprodani. Na stadionu Ernst Happel bodo nastopili 21., 22., 24. in 25. avgusta. Ob seriji koncertov v Münchnu so na oder povsem nepričakovano pripeljali Shawna Mendesa, tako da gostje presenečenja na njihovih koncertih niso nič novega. 

Taylor Swift bi morala na Dunaju nastopiti med 9. in 11. avgustom, a so koncerte zaradi groženj načrtovanega terorističnega napada odpovedali. Organizatorji so vrnili kupnino za skoraj 200 tisoč vstopnic, pevkini oboževalci pa so ostali brez koncerta, na katerega so čakali več kot leto dni.

Preberite tudi: 

Beran A., osumljeni načrtovanja terorističnega napada na Dunaju
Novice Osumljenec načrtovanja napada na Dunaju spraševal o nakupu vžigalne vrvice
Taylor Swift, London
Trendi Taylor Swift po odpovedanih dunajskih koncertih spet nastopila #video
Oboževalci Taylor Swift na Dunaju
Trendi Odpoved koncertov jih ni ustavila: oboževalci Taylor Swift zavzeli ulice Dunaja #video
Ne spreglejte