Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 11. 2013,
8.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Susan Boyle Meryl Streep avtobiografija film pevka igralka

Torek, 19. 11. 2013, 8.58

8 let

Bo Meryl Streep upodobila Susan Boyle?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Veliko ime Hollywooda naj bi v filmu upodobilo pevko Susan Boyle, zvezdnico šova Britanija ima talent (Britain's Got Talent).

Dvainpetdesetletnica je v nedavnem intervjuju spregovorila o prihajajočem avtobiografskem filmu, ki ga bo posnel studio Fox Searchlight. Ta je odkupil tudi pravice za muzikal Sanjala sem sanje (I Dreamed A Dream), za nastanek katerega je zaslužna prav neverjetna zgodba o uspehu Susan Boyle, samske gospodinje s škotskega podeželja, ki se, kljub svoji negotovosti in nesamozavesti, ni bala uresničiti svojih sanj. Dejala je, da v filmu ne želi nastopiti sama, da pa že ima ime igralke, ki bi jo lahko upodobila. "Želim si, da bi me zaigrala Meryl Streep. In kot razumem, so že stopili v stik z njo in ji predstavili ponudbo," je povedala Boylova. Čeprav mora 64-letna Streepova govorice še potrditi (ali zanikati), si je znana igralka za upodobitve resničnih osebnosti že prislužila nominacije za oskarja in tudi sam zlati kipec. Leta 2009 je v filmu Julie & Julia upodobila ameriško kuharico Julio Child, ki je ameriškim gospodinjam predstavila umetnost francoskega kuhanja (nominacija), dve leti pozneje pa je za upodobitev pokojne britanske premierke Margaret Thatcher v filmu Železna Lady (The Iron Lady) zasluženo prejela oskarja za najboljšo glavno žensko vlogo.

Kljub velikemu uspehu, ki je Boylovo po britanskem šovu, na katerem je pozitivno presenetila celo samega megaproducenta Simona Cowella, izstrelil med zvezdnike, pa sama ostaja skromna. Še vedno namreč živi v vasici Blackburn na Škotskem, nakupuje v Tescu in se, čeprav bi si zdaj lahko privoščila luksuzno, predvsem pa večje domovanje, še vedno "oklepa" svojega doma, v katerem je odraščala.

Slava ji ni stopila v glavo, še več, zelo pazi, s katerimi ljudmi se po novem druži: "Prijatelji, s katerimi si preživel večino svojega prejšnjega življenja, so pravi. Novih ljudi, ki ti želijo 'samo dobro', se moraš paziti."

Med drugim je tudi povedala, da ni želela in ne želi imeti veliko stikov s Cowellom.

Njeni načrti za prihodnost vključujejo obvladovanje igranja klavirja, želi si postati igralka in si morda najti partnerja.

Kar zadeva igralstvo, ga je že izkusila, saj se bo v manjši vlogi kmalu pojavila v prazničnem filmu Božična sveča (Christmas Candle). "V filmu sem zaigrala ženo cerkvenega paznika. Bilo je zelo napeto in velik izziv zame. Rada bi sicer nastopila v komediji. Menim, da imam neverjeten smisel za humor," je dodala.

A za zdaj, kot rečeno, ostaja skromna in se veseli milijonov, ki pridno polnijo njen račun: "Živim dolge sanje ... in sanjam rok nikoli ne preteče," je zasanjano sklenila.

Ne spreglejte