SiolNET. Trendi Film in TV
0,72

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za odločitev o odhodu kriv uničen sandal

0,72

termometer

Mesto sredi džungle - del 14
Foto: Planet TV/Vice

Še eden od nadarjenih pripravnikov v idiličnem mestu sredi džungle se je odločil, da je čas za odhod. Pravi, da je bil uničen sandal tisto nedvoumno znamenje, da se je njegov čas v Kalu Yali iztekel.

Življenje v na prvi pogled idiličnem mestu sredi džungle lahko spremljate od ponedeljka do petka na Planet TV ob 22.30 v zanimivi dokumentarni seriji Vicelanda Mesto sredi džungle.

Mladi Cahill je bil kot študent biologije še posebej navdušen nad zamislijo o okolju prijaznem, najbolj sonaravnem mestu na svetu. Tako je po prihodu v Kalu Yalu takoj zavihal rokave in razmišljal, kako po najboljših močeh doprinesti k razvoju te na prvi pogled idilične vasice sredi džungle.

Potem ko je zapustil Kalu Yalo, se je za nekaj časa nastanil v enem od manjših obalnih panamskih mest. Potem ko je zapustil Kalu Yalo, se je za nekaj časa nastanil v enem od manjših obalnih panamskih mest. Foto: Planet TV/Vice

A že kmalu je naletel na prvi dvom. Ker se vsi prebivalci Kalu Yale umivajo v bližnji reki in pri tem uporabljajo tudi mila, ki naj bi bila sicer biorazgradljiva, se mu je zastavilo vprašanje, kakšna je v resnici kakovost vode v tej reki. Ko je svoje dvome zaupal ustanovitelju Kalu Yale Jimmyju Sticeu, ga je ta na hitro odpravil in mu ni dal zadovoljivih odgovorov. Izvedel je le, da se je ob nastanku kakovost vode sicer preverila, a očitno ne dovolj dobro za Cahillov okus.

Vice Planet TV To so težave, s katerimi se soočajo prebivalci ''raja'' na Zemlji!

Po tednu sprostitve, ko so se lahko pripravniki odklopili od dela in celo zapustili mestece sredi džungle, je Cahill doživel razodetje. Tisto odločilno znamenje, da je res čas za odhod, je bil po njegovem prepričanju strgan sandal. Tako je čez noč spakiral svoje stvari in brez slovesa odšel.

Kadar pogreša preostale pripravnike iz mesta sredi džungle, prebere njihova pisemca. Kadar pogreša preostale pripravnike iz mesta sredi džungle, prebere njihova pisemca. Foto: Planet TV/Vice

A ni se vrnil domov. Ostal je v enem od panamskih obalnih mest, si v zameno za sobo našel delo v enem od hostlov in si vzel čas za premislek, kako naprej.

Kako pa so se na njegov nenadni odhod odzvali preostali pripravniki v idiličnem mestu sredi džungle in kaj je ob novici, da so ob še enega pripravnika, izjavil ustanovitelj Jimmy, preverite že nocoj ob 22.30 na Planet TV, ko je na sporedu nov del dokumentarne serije Mesto sredi džungle.
Kalu Yala Trendi Je mesto sredi džungle največja prevara v zgodovini?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin