SiolNET. Planet TV Novosti
1,36

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To so težave, s katerimi se soočajo prebivalci ''raja'' na Zemlji!

1,36

termometer

Vice
Foto: Planet TV

Na Planet TV lahko v dokumentarni seriji Mesto sredi džungle spremljate, kako skupina mladih gradi skupnost sredi panamske divjine. A vse več tistih, ki plačajo za semester v Kalu Yali, kmalu obupa.

Številni, ki so se prijavili na pripravništvo sredi džungle in zanj plačali zajetno vsoto denarja, so kmalu ugotovili, da je življenje v divjini vse prej kot enostavno, nekateri med njimi pa so celo prepričani, da gre za veliko prevaro in izkoriščanje študentov. To sta glavna razloga, zaradi katerih se odločijo mesto sredi džungle zapustiti.

Kalu Yala Trendi Je mesto sredi džungle največja prevara v zgodovini?

Študentje pa se v Kalu Yali soočajo tudi s težavami, ki jih gre pripisati "zgolj" življenju v džungli. Nad čem so se študentje največkrat pritoževali?

"Vse, kar imam, je odvratno!"

Po nekaj dneh v džungli so oblačila prekrita z debelo plastjo umazanije in znoja ter so na otip kot iz kartona. Vse skupaj pa je idealno gojišče za različne mikroorganizme.

Vice Foto: Planet TV

"Ves sem popikan in popraskan! "

V džungli se kmalu pojavijo krvavi žulji, veliko je insektov, ki komaj čakajo na hitri obrok, posledice pa znajo biti precej srbeče. V gostem rastlinju pa je nemogoče ostati brez odrgnin, ki se z lahkoto vnamejo. V džungli se rane ne celijo tako hitro, kot bi se v civilizaciji.

mesto sredi dzungle Planet TV Vse več ljudi zapušča idilično mesto sredi džungle

"Zbudil sem se s pogledom na smrdljive človeške noge!"

Kalu Yala je kot spalnica v džungli. Mesto je sestavljeno iz kolib na prostem, kjer učenci spijo na zračnih vzmetnicah ali visečih mrežah. Številnim pomanjkanje intimnega prostora povzroča velike težave.

Vice Foto: Planet TV

S kakšnimi težavami se še srečujejo študentje v dokumentarni seriji Mesto sredi džungle, lahko preverite nocoj ob 22.30 na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin