SiolNET. Planet TV Novosti
0,92

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Mesto sredi džungle

Vse več ljudi zapušča idilično mesto sredi džungle

0,92

termometer

mesto sredi dzungle

Dokumentarno oddajo Mesto sredi džungle lahko spremljate na Planet TV, prikazuje pa nenavadno skupnost mladih, ki skušajo sredi panamske džungle zgraditi mesto. Vse več tamkajšnjih prebivalcev ugotavlja, da vse le ni tako idealno, kot so si predstavljali pred prihodom.

Prebivalcem mesta sredi džungle je iz dneva v dan bolj jasno, da je gradnja tovrstne skupnosti vse prej kot preprosta. In čeprav so bili mnogi pred prihodom prepričani, da je to zanje obljubljena dežela in da bodo tam ostali za vedno, so nekateri na krut način spoznali, da je vse prej kot tako. Za mnoge so izzivi, ki jih vsak dan postavlja okolje panamske džungle, prevelik zalogaj, zato so mesto že zapustili.

Vice - mesto v džungli del 3 Trendi Drama v idilični vasici sredi džungle

mesto sredi dzungle

Ena takih je tudi Gianna Sinopoli. Gianna, ki bije težek boj z alergijami, med drugim s preobčutljivostjo na gluten, goji veliko strast do kuhanja. V Kalu Yalo je prišla z upanjem, da bo osvojila nova znanja. Predvsem jo je zanimal celoten procesa, kako hrana pride od kmetije do krožnika, upala pa je tudi, da bo s svojim znanjem postala pomemben člen skupnosti sredi panamske džungle.

Vice - mesto v džungli del 4 Trendi V mestu sredi džungle vse več dvomljivcev. Bo kmalu počilo?

Čeprav je bila ves čas prepričana, da bo Kalu Yala zanjo idealen kraj, je kmalu spoznala, da je mesto sredi džungle vse prej kot to. Neprestani boj z alergijami in razmišljanje samo o tem, kako poskrbeti za lastno zdravje, sta bila prevelika prepreka, zato po lastnem prepričanju skupnosti ni mogla prispevati toliko, kot si je želela. Čeprav se je trudila, da bi se vendarle prebila čez deset tednov v panamski džungli, je bila na koncu mesto prisiljena zapustiti.

mesto sredi dzungle Trendi Prebivalci mesta sredi džungle šokirani ob zakolu živali
Tudi mnogi drugi prebivalci idiličnega mesta sredi džungle vse bolj dvomijo, da so se znašli na pravem kraju, saj vse ni povsem tako, kot so si zamišljali. Koliko jih bo še obupalo nad svojimi sanjami, preverite v novem delu dokumentarne serije Mesto sredi džungle, ki bo na sporedu nocoj ob 22.30 na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin