Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 12. 2017,
12.25

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Pickbox film TV-serija Doktor Who premiera božični film božični filmi prazniki prazniki TV Telekoma Slovenije

Torek, 19. 12. 2017, 12.25

4 leta, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Preživite božič v družbi Dr. Whoja #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Božične vsebine v videoteki Pickbox

V videoteki Pickbox vas čaka več kot 50 najboljših in najbolj priljubljenih božičnih filmov, tam pa si boste kmalu lahko ogledali tudi ekskluzivno premiero posebne božične epizode Dr. Whoja.

Božični čas zaznamujejo lučke, darila, užitki na snegu, družina in praznične dobrote, nič pa ne združuje in zbližuje družinskih članov bolje od dobre serije ali filma.

Tega se zavedajo tudi v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije, zato so za vas pripravili poseben izbor, ki vključuje več kot 50 najbolj priljubljenih božičnih naslovov.


Preberite še:


Spodaj vam predstavljamo le peščico od teh, praznično ponudbo videoteke Pickbox pa bo okronala posebna božična epizoda kultne serije Dr. Who, ki se bo predvajala sočasno z britansko premiero. 


Posebna božična epizoda serije Dr. Who: Ujeti v času

Vse ljubitelje Dr. Whoja in uporabnike Pickboxa bo razveselila novica, da bodo 25. decembra v večernih urah predvajali posebno božično epizodo te kultne serije, podnaslovljeno Ujeti v času.

Ta bo potekala sočasno s premiero v Veliki Britaniji. Gledalci v regiji boste imeli priložnost izvedeti, kako se bo v vlogi legendarnega doktorja znašla ženska in kaj se zgodi, ko se na istem kraju srečajo trije različni doktorji. (Za ogled napovednika kliknite na fotografijo.)


Trilogija Božiček (The Santa Clause 1, 2, 3)

Božične vsebine v videoteki Pickbox | Foto:

Ta trilogija je nujna praznična klasika s Timom Allenom v glavni vlogi. V izvirniku priljubljeni komik po nesreči povzroči Božičkov padec, zato ga mora na najbolj delovni večer v letu zamenjati.

Nadaljevanje nam predstavi njegove težave pri izgubi kilogramov in težave v družini, v tretjem delu pa se srečamo z Božičkovim sovražnikom Jackom Frostom (Martin Short). Popolno priporočilo za večerno zabavo ob čaju in pod odejo.


Božična pesem (Disney's A Christmas Carol)

Božične vsebine v videoteki Pickbox | Foto:

Jim Carrey in režiser Robert Zemeckis nam prinašata animirano različico zgodbe Charlesa Dickensa o Ebenezerju Scroogeu, ki je bil vse življenje slabe volje, na božični večer pa se sreča z duhovi svoje preteklosti in odkrije veselje.

Film so posneli s pomočjo tehnike zajetja gibov, v njem pa igrajo še Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright in Cary Elwes. Čeprav je ta Disneyjeva klasika precej mračna, nam film posreduje zelo dragocena praznična sporočila.


Čokolada (Chocolat)

Božične vsebine v videoteki Pickbox | Foto:

Mlada mama odpre trgovino s čokoladicami na francoskem podeželju, njene čokolade pa kmalu začnejo spreminjati življenja meščanov. To je kratek opis filma Čokolada, ki je bil nominiran za pet oskarjev, osem baft in štiri zlate globuse.

Glavne vloge igrajo Juliette Binoche, Judi Dench, Alfred Molina in Johnny Depp. Romantična komedija z elementi drame prinaša družinski užitek ter navdušuje tako mlade kot stare.


Življenje je lepo (La vita è bella)

Božične vsebine v videoteki Pickbox | Foto:

Zgodba s tremi oskarji nagrajene komične drame iz leta 1997 se dogaja v koncentracijskem taborišču med drugo svetovno vojno, film pa je čaroben zaradi očeta, ki poskuša s pripovedovanjem zgodb svojemu sinu olajšati težke čase. Filmska klasika, ki si jo morajo ogledati majhni in veliki.


Brata Grimm (The Brothers Grimm)

Božične vsebine v videoteki Pickbox | Foto:

Matt Damon in Heath Ledger sta brata Grimm, a v malce drugačni luči. V tem filmu sta to prevaranta, ki v Nemčiji podtikata spačke, ki jih nato "čarobno rešujeta". Njuno življenje se spremeni, ko ju francoski general pošlje v boj proti sili, ki je ujela dekleta s podeželja.

Wilhelm in Jocob Grimm kmalu dojameta, da sta se srečala s pravo magijo, zato se trudita spremeniti način, kako razmišljata in delujeta. V filmu igrajo še Peter Stormare, Jonathan Pryce in Monica Bellucci.


Pokvarjeni Božiček (Bad Santa)

Božične vsebine v videoteki Pickbox | Foto:

Billy Bob Thorton in Tony Cox blestita v tej zabavni črni komediji, ki že več let zabava množice. Že ime filma pove vse – v njem Thorton igra moškega, ki rad popiva, nima sreče v življenju in se mu vsi ves čas posmehujejo.

Kot Božiček v nakupovalnem središču vsako leto načrtuje rop, nekega božiča pa spozna otroka, ki mu pokvari kriminalne načrte. Opozorilo: film zaradi črnega humorja ni primeren za otroke!


Promocijski video božičnih vsebin v videoteki Pickbox:


Kako gledati Pickbox?

Vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Videoteka Pickbox in televizija Telekoma Slovenije vam želita vesele božične praznike in veliko TV-užitkov v letu 2018!


Ne spreglejte