Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 12. 2017,
10.31

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

RUS 5+ Rusija TV Telekoma Slovenije

Petek, 15. 12. 2017, 10.31

4 leta, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Iz Rusije z ljubeznijo do televizije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
Programska opcija RUS 5 plus

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko ves december brezplačno spremljajo šest programov iz programske opcije RUS 5+: Dom Kino, Muzica Pervogo, Karusel TV, TNT Comedy, Vremya in Telecafe.​​*

*Opomba: ponudba ne velja za tiste naročnike televizije Telekoma Slovenije, ki so že naročeni na programsko opcijo RUS 5+.


Channel One Russia Worldwide (mednarodni ruski Prvi kanal) je vodilni ruski izdajatelj televizijskih programov in najbolj priljubljen kanal v ruskem jeziku na svetu z več kot 250 milijoni gledalcev v 190 državah sveta.

Channel One Russia Worldwide pod blagovno znamko Digital Family TV v Rusiji in tujini producira in predvaja tematske kanale Dom Kino, Vremya, Muzika Pervogo in Telecafe, zadolžen pa je tudi za čezmorsko distribucijo nacionalnega otroškega kanala Carousel.


Preberite še: Pričarajte si popoln december s popolno televizijo


Dom Kino je decembra pričaral pravo novoletno vzdušje in med zimskimi počitnicami vabi gledalce h gledanju najbolj pričakovanih in najljubših filmov v krogu družine.

Ves mesec lahko gledate priljubljene filmske hite in odmevne premiere: Diamantna roka, Dekleta, Balzaminova poroka, Ironija usode, Kavkaški jetnik, Operacija Y, Ljubezen in golobi, Zadnja bitka, Priden fant, Ženin in še mnogo drugih.


Na novoletni večer bo TV-kanal Muzika Pervogo predvajal čudovito novoletno predstavo Snow Party-3, ki je bila v eni izmed največjih koncertnih dvoran v Moskvi – SK Olimpiyskiy.

Ta temelji na znani pravljici, v njej pa pevci in pevke uprizorijo svetlečo snežnobelo glasbeno predstavo. Več kot šest ur žive glasbe in najljubših glasbenih hitov, svetlih vizualnih učinkov, cirkuških akrobatov in več kot sto profesionalnih plesalcev in umetnikov ter živahnih plesov, ki trajajo dolgo v noč – gledalci pred TV-zasloni bodo lahko videli vse.


Programska opcija RUS5+ | Foto:


Karusel TV ponuja izobraževalne vsebine za otroke od 3. do 14. leta, na njem pa si bodo gledalci kmalu lahko ogledali tudi novo sezono oddaje 180, v kateri bodo otroci odprto razpravljali o aktualnih temah, ki jih zanimajo: odnosi s sovrstniki in starši, novi trendi, šola in drugo.


Na TV-kanalu Telecafe kraljujejo kuharske oddaje. Blin.Com je zabavna enciklopedija kuharskih katastrof, Nochnoy Dozhor razkriva skrivnosti hladilnika, v humoristični oddaji Hit-Pig pa prašič ni glavna jed, temveč novi voditelj.


Vremya predstavlja zgodbe o življenju izjemnih ljudi. Decembra in januarja se bo na tem kanalu premierno predvajala oddaja Življenje kot v filmu, v kateri bosta Oleg Nesterov in Darya Khubova gostila producente, filmske strokovnjake, kritike, zgodovinarje in novinarje. Ti bodo skupaj z voditeljema razpravljali o manj poznanih filmih talentiranih avtorjev.


Programska opcija RUS5+ | Foto:


Na TNT-Comedy, mednarodni različici izjemno priljubljenega ruskega programa TNT TV, predvajajo zanimive vsebine za različne starostne skupine. Program tega zabavnega kanala je skoraj v celoti sestavljen iz ruskih in lastnih vsebin, zaradi česar lahko spremljate vedno več novih humorističnih oddaj, resničnostnih šovov, tekmovanj talentov ter priljubljenih humorističnih serij.

Z letom 2018 TNT načrtuje številne premiere, med njimi tudi težko pričakovano premiero oddaje SONGS, v kateri bosta izjemna producenta Maksim Fadejev in Timati iskala nove glasbene talente.

Takoj po novoletnih počitnicah bomo na TNT-Comedy dočakali tudi premiero komične serije Psychic Sarah, v kateri bomo spremljali invalidno deklico z neomejenimi sposobnostmi.


Programska opcija RUS5+ bo za vse naročnike televizije Telekoma Slovenije, ki uporabljajo vmesnik BOX in še niso naročeni na to programsko opcijo, odprta od petka, 1. 12., do petka, 5. 1. 2018.

Programi iz programske opcije Rus5+ so na TV Telekoma Slovenije na voljo na programskih mestih: 735-740 (velja za komunikator Box).

Več o programski opciji RUS 5+.


Programska opcija RUS5+ | Foto:

Ne spreglejte