Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 7. 2018,
9.42

Osveženo pred

5 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25

Natisni članek

nogometno prvenstvo turška serija Mesut Özil Amine Gülşe Ne izpusti me

Torek, 3. 7. 2018, 9.42

5 let, 9 mesecev

Po porazu na prvenstvu objavil romantično sporočilo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,25
Amine in Mesut | Foto Instagram

Foto: Instagram

Potem ko je Nemčija izgubila proti Južni Koreji in se ni uvrstila naprej v osmino finala, se je nemški reprezentant Mesut Özil s svojo zaročenko, turško manekenko in igralko Amine Gülşe, odpravil na zaslužen dopust. Od tam pa je objavil prikupno fotografijo s še bolj prisrčnim sporočilom.

Lepo Amine Gülşe lahko vsak dan spremljate tudi na Planet TV, v novi napeti turški seriji Ne izpusti me, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob vikendih ob 19. uri.

Eden najboljših nemških nogometašev je prejšnji teden s svojo ekipo na svetovnem prvenstvu doživel bridek poraz in hudo razočaranje, saj je Nemčija izgubila proti Južni Koreji in se morala posloviti od prvenstva. Na tribuni je za Özila navijala tudi njegova lepa izbranka, turška manekenka in igralka Amine Gülşe, ki jo lahko vsak dan gledate na Planet TV v seriji Ne izpusti me.

Tolgahan Sayışman
Trendi Je to novi Christian Grey?
Amine Gülşe
Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

Par se je, po objavi na družbenih omrežjih sodeč, takoj po porazu Nemčije odpravil na oddih, da se razočaranje poleže in da se nemški reprezentant malce odpočije. S počitnic je na svojem Instagramu objavil tudi selfija z Amine v objemu, zraven pa prav njej namenil prisrčne besede: "Hvala, ker mi vedno stojiš ob strani. Na obraz mi pričaraš nasmeh, tudi ko se mi sesuje svet." Z objavo je očitno ciljal na razočaranje ob porazu Nemčije, a po srečnem izrazu na njegovem obrazu sodeč so bridki občutki ob porazu, zahvaljujoč njegovi turški lepotici, že skorajda preteklost.

 

A post shared by Mesut Özil (@m10_official) on

Mesut in Amine sta sicer skupaj šele dobro leto in pol, a sta se le po nekaj mesecih že zaročila. Zvezo sta sprva skrivala in trdila, da sta samo prijatelja, potem pa le obelodanila, da je med njima več kot le prijateljstvo.

V seriji Ne izpusti me, kjer je lepa Amine zaigrala glavno vlogo, pa je vedno bolj napeto. Bo ljubezen med glavnima likoma Nur in Yigitom zdržala vse spletke in pasti, ki jima jih je nastavila usoda? Ali ju bodo okoliščine ločile za vedno? Preverite že danes, v novem delu turške serije Ne izpusti me, ki jo lahko spremljate na Planet TV od ponedeljka do petka ob 18.30 in ob sobotah ter nedeljah ob 19. uri.
Planet TV Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me
Ne spreglejte