SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ne izpusti me

Kdo je kdo v seriji Ne izpusti me

1,21

termometer

Na Planet TV lahko spremljate novo turško uspešnico Ne izpusti me, v kateri mlada nevesta Nur na poročni dan izve, da je pravzaprav ljubica ... Njen dragi je namreč zamolčal, da je bil poprej že poročen in da je njegova žena po prometni nesreči pristala v komi, iz katere pa se prebudi ravno na dan, ki bi moral biti za Nur najsrečnejši.

  Ne izpusti me Planet TV Nova turška uspešnica Ne izpusti me
Ne izpusti me bo na sporedu Planet TV vsak dan v tednu, od ponedeljka do petka ob 18.30 ter v soboto in nedeljo ob 19.00.

Tolgahan Sayişman Tolgahan Sayişman YIGIT (Tolgahan Sayişman)

Odraščal je v revni družini v Istanbulu kot sin avtomehanika, a je postal uspešen poslovnež, čeprav se ni šolal. Imel je težko otroštvo, polno nasilja. Ko je bil še otrok, je njegov oče ubil njegovo mamo, kar je pustilo v njem hude posledice. Yigit, glava družine Kozan, živi v veliki hiši z bratom Cahitom, svakinjo Nazan, mlajšo sestro Yaren, teto Aytul in svojin sinom Mertom. Vse življenje je posvetil delu, da bi uspel in veliko zaslužil, zato ne verjame v ljubezen. Zakon je zanj le nujnost, ki omogoča nadaljevanju rodu, zato je zlahka privolil v predlog tete Aytul, da se poroči s svojo sestrično Iclal.

 

Amine Gülşe Amine Gülşe NUR (Amine Gülşe)

Nur je zgodaj ostala brez mame in je z očetom živela mirno življenje v okolici Adane. Med študijem za učiteljico, njen oče hudo zboli, zato Nur študij prekine, da bi skrbela zanj.

Po očetovi smrti Nur ostane brez vsega in se odpravi k teti Hafize, edini sorodnici. Hafize živi in dela na posestvu družine Kozan, kjer Nur vstopi v skrivnostni svet Yigita Kozana.

Amine Gülşe Trendi To je lepotica, ki greje posteljo znanemu nemškemu nogometašu #video #foto

 

Şafak Pekdemir Şafak Pekdemir ICLAL (Şafak Pekdemir)

Je hči Yigitove tete, vendar je že od otroštva zaljubljena v Yigita, čeprav sta v sorodu.

Neke noči ji Yigit med vožnjo pove, da je ne ljubi, in med prepirom pride do prometne nesreče. Iclal po nesreči ostane tri leta v komi. Ko se zbudi, se ne spominja nesreče in prepira. Prav tako ne ve, da se je Yilgiz v tem času ločil od nje in se poročil z Nur.

 

Poyraz Bayramoglu Poyraz Bayramoglu MERT (Poyraz Bayramoglu)

Yigitov edini sin. Ko se njegova mama zbudi iz kome, si želi njene pozornosti, vendar je je deležen le od Nur, saj se ga Iclal sprva sploh ne spomni. Za mamo ima Nur, prav tako pa ima tudi zelo rad svojega očeta.

Mladi igralec Poyraz je kljub otroškim letom zaigral že v treh serijah, vloga v Ne izpusti me pa je njegova prva.

 

Tugay Mercan Tugay Mercan CAHIT (Tugay Mercan)

Yigitov brat, ki je vedno živel v njegovi senci in nima pravice odločanja ne v družini ne v podjetju.

Njegova žena Nazan (Yonca Cevher) ga neprestano žali, saj ne prenese, da je njen mož podrejen Yigitu. Ljubimka z Elmas, hčerko Nurine tete, od katere je deležen naklonjenosti, ki mu je žena ne namenja.

Elmas (Tugçe Kumral), ki dela kot Yigitova osebna pomočnica, je v resnici zaljubljena v svojega šefa, a da bi se mu približala, se spusti v romanco s Cahitom.

 

Ege Kökenli Ege Kökenli YAREN (Ege Kökenli)

Je mlajša Yigitova sestra in uživa njegovo popolno zaščito. Čuti naklonjenost do njihovega šoferja Emina, a se zaveda, da sta iz različnih svetov. Je edina oseba, ki ji Nur zaupa.

Družinski šofer Emin je medtem popolnoma zaljubljen v Yaren ...

 

Aysegül Günay Aysegül Günay AYTÜL (Aysegül Günay)

Je Yigitova ambiciozna teta, ki ji je mar le za srečo svoje hčere Iclal. Po smrti Yigitove, Cahitove in Yarenine matere je ona skrbela za vse tri. Ne sprejema Yigitove in Nurine poroke.

 

Spremljajte nas tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 28
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin