SiolNET. Trendi Film in TV
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Napovednik nove sezone Seks v mestu: S pravimi prijatelji je vse mogoče #video

0

termometer

seks v mestu |  | Foto: Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images
Foto: Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images

Prvi uradni napovednik za nadaljevanje kultne serije Seks v mestu And just like that je izšel v torek skupaj s prvim uradnim plakatom. Oboževalci serije se veselijo starih obrazov, predvsem tega, da sta Carrie in Živina videti zadovoljen par. A v napovedniku niti besede o tem, kaj se dogaja s Samantho.

V živahnem napovedniku nove sezone, ki prihaja 17 let po koncu zadnje, šeste, sestavlja deset epizod in nosi naslov And just like that, je Sarah Jessica Parker videti kot pisateljica in modna ikona Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon kot drzna odvetnica Miranda Hobbs in Kristin Davis kot brezupno romantična Charlotte York. 

Carrie z uvodnim nagovorom napoveduje: "Dlje kot živim, bolj ugotavljam, da če imaš dobre prijatelje, potem je vse mogoče. Naša prihodnost je nenapisana, saj smo vsi na različnih stopnjah svojega življenja."

Seks v mestu je imel vedno sočne namige in podtone, tudi tokrat ni drugače. V radijskem intervjuju Carrie namreč voditeljica vpraša, ali se je kdaj samozadovoljevala v javnosti, nakar strastna zapravljivka predrzno odgovarja: "Ne, odkar je Barneys zaprt!"(op. a. Barneys je bilo luksuzno nakupovalno središče v New Yorku).

Prav tako vidimo Mirando, kako se oklepa svojega moža Steva Bradyja, a ob tem ostaja vprašanje statusa njunega razmerja, medtem ko Charlotte svojemu možu Harryju naroči, naj se na večerji izkaže.

Seks v mestu | Foto: Roger Wong/Cover Images Foto: Roger Wong/Cover Images

V novi sezoni je svojo zadnjo epizodno vlogo odigral tudi Willie Garson, nepozabni Stanford, ki je umrl septembra zaradi raka v starosti 57 let.

Kaj torej tukaj manjka? Zdi se, da nič, razen dejanskega konflikta. Da, obstaja nekaj namigov, da v raju morda ni vse dobro, toda to so zdrave, bogate, uspešne ženske, ki se lepo starajo in še vedno rade nakupujejo. Pojavljata pa se vprašanji: če je Carrie srečna v objemu z Živino, kdo je skrivnostni moški, s katerim se Carrie objema na fotografijah s snemanja in kdaj bodo omenile četrto prijateljico Samantho, ki jo je odlično upodobila Kim Catrall?

seks v mestu | Foto: Roger Wong/Cover Images Foto: Roger Wong/Cover Images Prvi del serije bo premierno prikazan na HBO Max  9. decembra.

Preberite še:

sarah jessica parker Trendi Sarah J. Parker: Staram se in kaj naj naredim glede tega? Izginem? seks v mestu Trendi Bi preživeli noč v stanovanju Carrie Bradshaw? seks v mestu Trendi Seks v mestu: kaj modnega lahko pričakujemo?

 

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin