Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 11. 2021,
17.36

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20

Natisni članek

Sarah Jessica Parker Seks v mestu

Sreda, 3. 11. 2021, 17.36

2 leti, 5 mesecev

Seks v mestu: kaj modnega lahko pričakujemo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,20
seks v mestu | Foto Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images

Foto: Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images

Čeprav je minilo že 17 let od konca snemanja serije Seks v mestu in že več kot deset let, odkar smo v filmu videli celotno ekipo, prepoznavni modni slog serije ostaja. Kar se je pojavilo na malih zaslonih, je kasneje postalo trend po svetu. Kaj lahko pričakujemo od nadaljevanja serije?

Če smo pred dvajsetimi leti spremljali Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirando (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristen Davis), kako so krmarile skozi svoja zapletena življenja v tridesetih, jih zdaj spremljamo v petdesetih. Dejstvo je, da je slavna četverica ostala brez ene prijateljice. Kim Cattrall, ki je igrala Samantho Jones, se za zdaj ni odločila za ponovna snemanja. Kot je povedal izvršni direktor HBO Casey Bloys, so vrata za njeno vrnitev vedno odprta. "Tudi v resničnem življenju ljudje pridejo v naša življenja in odidejo. Prijateljstva zbledijo in začnejo se nova, zato mislim, da vse to kaže na resnične faze življenja."

seks v mestu | Foto: Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images Foto: Janet Mayer/INSTARimages/Cover Images

Naslednje dejstvo je, da pri snemanju nadaljevanja serije ne bo več sodelovala stilistka Patricia Field, ki jo je nadomestila njena dolgoletna pomočnica Molly Rogers. Na profilu z imenom @justlikethatcloset na lnstagramu lahko izvemo vse podrobnosti o oblekah, ki jih bodo nosila dekleta v prihajajočem nadaljevanju serije. Profil ima že več kot sto tisoč sledilcev. Na njem je mogoče spremljati, katera oblačila nosijo dekleta in kje jih je mogoče kupiti. O snemanju in oblačilih oboževalce obvešča tudi satirični račun @everyoutfitonsatc na Instagramu, ki ga vodita Chelsea Fairless in Lauren Garroni. Priljubljeni račun ima več kot 700 tisoč sledilcev, njihovo število pa se še povečuje.

V spodnji fotogaleriji smo se sprehodili med oblekami iz nadaljevanja serije. 

Fotogalerija
1 / 7

Komaj čakamo, da bomo spoznali, kaj se dogaja Carrie na službenem področju. Še vedno piše kolumne ali zdaj snema podcast? Je napisala knjigo? Kaj ji pomeni moda? Kaj prijateljstvo? Ima nove prijatelje? In kaj se je zgodilo s sanjskim moškim Živino?

Nekaj odgovorov na vprašanja bomo dobili že decembra. Sarah Jessica Parker je namreč objavila kratek posnetek s snemanja nadaljevanja serije, v katerem razkrije, da bo novo poglavje Seksa v mestu z naslovom And Just Like That ... premiero doživel decembra.

Serija Seks v mestu (Sex and the City), ki so jo snemali med letoma 1998 in 2004, je temeljila na knjigi Candace Bushnell. V letih 2008 in 2010 sta sledili še filmski nadaljevanji. 

Preberite še:

Willie Garson
Trendi Med snemanjem novega Seksa v mestu umrl eden od glavnih igralcev
Seks v mestu nadaljevanje
Trendi Carrie in Živina v novi seriji nič več srečno poročena? #video
Kristin Davis
Trendi Oboževalci Seksa v mestu presenečeni nad videzom glavne igralke
Ne spreglejte