SiolNET. Trendi Film in TV
1,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Namesto Meghan Markle bo v priljubljeni seriji igrala ta zvezdnica

1,58

termometer

 | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Ameriška igralka Katherine Heigl bo nasledila Meghan Markle v seriji Nepremagljivi dvojec. Meghan se je od serije poslovila zaradi poroke s princem Harryjem.

Katherine Heigl, nekdanja zvezdnica priljubljene serije Talenti v belem, bo tako postala glavna igralka serije, ki je veliko pripomogla k preproznavnosti Meghan Markle.

Ta je v Nepremagljivem dvojcu igrala sedem sezon, nato pa zapustila serijo zaradi prihajajoče poroke z britanskim princem Harryjem. Po tem je sporočila, da je igralsko kariero povsem opustila in da se bo posvetila samo kraljevim obveznostim.

15 stvari, ki jih Meghan Markle po poroki ne bo smela več početi

Meghan se je zaradi poroke s princem Harryjem igralsko upokojila. | Foto: Getty Images Meghan se je zaradi poroke s princem Harryjem igralsko upokojila. Foto: Getty Images

Zaradi nepremišljene izjave ob vlogo?

V osmi sezoni se bo tako zasedbi pridružila Katherine Heigl, ki bo igrala Samantho Wheeler, novo partnerico pri podjetju Pearson Specter Litt. Katherine pravi, da je že od samega začetka velika oboževalka serije in da se veseli začetka snemanja aprila v Torontu. "Zelo sem srečna, da sem postala najnovejša članica družine."

Katherine je za vlogo Izzie Stevens v Talentih v belem leta 2007 dobila emmyja, leto kasneje pa se ji je spet nasmihala nominacija. A jo je zavrnila, češ da je ne more upravičiti, ker se je njen lik v novi sezoni premalokrat pojavil.

Za tem so lik počasi izključili iz serije, a zanikali, da so to storili zaradi izjav igralke. Ustvarjalka serije Shonda Rhimes je dejala, da ni bila užaljena ter da je Katherine sama želela več prostega časa in manj snemalnih dni.

Po Talentih v belem je večinoma igrala v filmih. | Foto: Getty Images Po Talentih v belem je večinoma igrala v filmih. Foto: Getty Images

V filmskem svetu je večinoma prejemala vloge v romantičnih komedijah, kot so Napumpana, Grda resnica, Vedno priča, nikoli nevesta, Življenje, kot ga poznaš in Silvestrovo v New Yorku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin