SiolNET. Trendi Film in TV
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Superkategorija DKino

Filmsko slovo od šolskega leta #video

0,08

termometer

Superkategorija DKino: Konec šole

Ob koncu šolskega leta smo v videoteki DKino pripravili izbor desetih razvedrilnih filmov, s katerimi bodo lahko učenci, pa tudi njihovi starši in učitelji brezskrbno zajadrali v poletje.


Vsi filmi vas čakajo v videoteki DKino, ki jo boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 5. Zbrani so v začasni kategoriji Šole je konec, za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin.

Udari kot dedec (Fist Fight, 2017)

[video: 63197 / Udari kot dedec (Fist Fight)]

Udari kot dedec (Fist Fight)

Srednješolski učitelj Andy (Charlie Day) je prepričan, da so dnevi, ko je trepetal pred šolskimi nasilneži, že zdavnaj za njim. Položaj se ponovi na zadnji dan šolskega leta, ko Andy nehote povzroči odpustitev svojeglavega sodelavca Rona (Ice Cube).

Besni vročekrvnež se odloči, da bo račune poravnal na staromoden način, in Andyja pozove na obračun s pestmi na šolskem parkirišču ...


Pridni otroci (Good Kids, 2016)

[video: 63404 / Pridni otroci (Good Kids)]

Pridni otroci (Good Kids)

Štirje gimnazijci ob koncu mature spoznajo, da so marsikaj zamudili s tem, ko so preskočili izkušnje, običajne za mladostnike njihovih let. Odločijo se spremeniti svoje vedenje, da ne bi več veljali za pridne otroke. Zadnje poletje pred vpisom na fakulteto se bodo zabavali kot še nikoli dotlej!


Projekt X (Project X, 2012)

[video: 63407 / Projekt X (Project X)]

Projekt X (Project X)

Trije dijaki zadnjega letnika srednje šole želijo odsotnost staršev in praznovanje rojstnega dne izkoristiti za izvedbo najbolj nore zabave, ki bi jim omogočila večjo priljubljenost med sovrstniki

Kljub težavam med pripravo se zdi začetek zabave zelo obetaven, toda ko se število gostov nezadržno veča, postane množica neobvladljiva, kaos pa poleg hiše zajame vso sosesko.


Polnih 21 (21 & Over, 2013)

[video: 63401 / Polnih 21 (21 & Over)]

Polnih 21 (21 & Over)

Odličnjak Jeff Chang je vedno delal tisto, kar so drugi pričakovali od njega. Ko pa ga za 21. rojstni dan presenetita najboljša prijatelja Casey in Miller, se za spremembo odloči narediti nekaj nepričakovanega, čeprav ga zjutraj čaka pomemben razgovor za študij medicine.


Julija in alfa Romeo (2015)

[video: 63405 / Julija in alfa Romeo]

Julija in alfa Romeo

Najstniška komedija režiserja uspešnice Pot v raj Blaža Završnika spremlja postavnega gimnazijca Tilna. Ta priseže zvestobo svojemu dekletu Leni, ki odhaja v Nemčijo. Čeprav priseže na življenje svoje mame, očeta in na koncu še na svojega, se zvečer udeleži zabave in sošolki Sari namigne na seks. Navidezno nedolžna prisega se tako sprevrže v pravi čustveni vrtiljak smrti, ljubezni in urokov.


V šoli je najhuje (Barely Lethal, 2015)

[video: 63403 / V šoli je najhuje (Barely Lethal)]

V šoli je najhuje (Barely Lethal)

Posebna agentka Megan (Hailee Steinfeld) si vse bolj želi izkusiti normalno mladost, a ji agencija, ki jo je urila od mladih nog, tega ne dovoli. Iznajdljiva najstnica zato priredi lastno smrt in se vpiše v predmestno srednjo šolo. Hitro se zave, da bo srednješolsko življenje še težje preživeti kot pa mednarodno vohunstvo. V filmu igrata še Jessica Alba in Samuel L. Jackson.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Pridni punci (Very Good Girls, 2013)

[video: 63409 / Pridni punci (Very Good Girls)]

Pridni punci (Very Good Girls)

Najboljši prijateljici Lilly in Gerry (Dakota Fanning in Elizabeth Olsen) se dogovorita, da bosta ob koncu srednje šole, preden odideta vsaka svojo pot, izgubili nedolžnost. Dogovor se zaplete, ko se obe zaljubita v istega fanta in se Lilly začne na skrivaj dobivati z njim. Njuno dotlej trdno prijateljstvo je prvič ogroženo.


DUFF – Dežurni bajs (The DUFF, 2015)

[video: 63408 / DUFF – Dežurni bajs (The DUFF)]

DUFF – Dežurni bajs (The DUFF)

Najstnica Bianca je povsem običajna srednješolka, dokler nekega dne ne izve, da so jo sošolci označili za neprivlačno prijateljico, s katero se ne hodi na zmenke. Da bi spremenila svoj položaj, za nasvet prosi postavnega športnika Wesleyja, načrte pa ji poskuša prekrižati vzvišena lepotica Madison.


Srednja šola: Najhujša leta mojega življenja (Middle School: The Worst Years of My Life, 2016)

[video: 63406 / Srednja šola: Najhujša leta mojega življenja (Middle School: The Worst Years of My Life)]

Srednja šola: Najhujša leta mojega življenja (Middle School: The Worst Years of My Life)

Najstnik Raf ima ob domačih težavah tudi kopico težav v šoli, ki jo vodi pretirano strog ravnatelj Dwight. S svojim najboljšim prijateljem Leonardom skuje načrt za najboljše šolsko leto v zgodovini, v katerem bo poskusil prekršiti čisto vsako ravnateljevo pravilo.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.

Middleton (At Middleton, 2013)

[video: 63402 / Middleton (At Middleton)]

Middleton (At Middleton)

Poslovna ženska Edith (Vera Farmiga) spremlja svojo hčer Audrey (Taissa Farmiga) na ogledu njenega morebitnega bodočega kolidža v Middletonu. Tam spozna srčnega kirurga Georgea (Andy Garcia), ki je na ogled pripeljal sina. Nenadna vzajemna privlačnost preseneti oba starša, skozi zabavne prigode pa spoznata, kaj jima ljubezen še lahko ponudi.


Vsi filmi vas čakajo v videoteki DKino, ki jo boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 5. Zbrani so v začasni kategoriji Šole je konec, za še več zanimivih filmov pa pobrskajte po katalogu videovsebin.


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin