Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 6. 2017,
7.41

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

premiera TV-serija televizija 50 Cent Pickbox Telekom Slovenije

Četrtek, 22. 6. 2017, 7.41

6 let, 6 mesecev

TV-serija Moč

Nova sezona 50 Centove serije med najtežje pričakovanimi letos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Premiera 4. sezone TV-serije Moč

V videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije si že zdaj lahko ogledate prve tri sezone kriminalne drame Moč (Power), prva epizoda četrte sezone te priljubljene serije pa bo tam na voljo od ponedeljka, 26. junija.

Pozabite vse, kar ste brali in slišali o težavnemu raperju Curtisu Jamesu Jacksonu III., bolj poznanim pod ustvarjalnim imenom 50 Cent. Njegovega glasbenega opusa mu seveda nihče ne more oporekati, le malokdo pa je slutil, kaj nam lahko 50 Cent ponudi kot producent in igralec.

Če spremljate njegovo serijo Moč (Power), katere četrta sezona je tik pred vrati, veste, za kaj gre. Če je še ne, pa ni prepozno, da to spremenite.

Najbolj gledana Starzova serija

Kriminalna drama Moč se odvija v dveh različnih svetovih, v glamurozni newyorški klubski sceni ter surovem svetu trgovine z mamili, in spremlja moškega, ki za svoje narko podvige tvega vse, kar je dosegel v življenju, vključno z družino in dobrim ugledom.

Vsako epizodo tretje sezone serije Moč si je na malih zaslonih v povprečju ogledalo kar osem milijonov ljudi. Izvršni producent serije 50 Cent je s TV-mrežo Starz podpisal dveletno pogodbo, ki ga obvezuje na nove projekte, kar pomeni, da lahko oboževalci od raperja pričakujejo še več zanimivih serij. │ Power © 2017 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved. | Foto: Vsako epizodo tretje sezone serije Moč si je na malih zaslonih v povprečju ogledalo kar osem milijonov ljudi. Izvršni producent serije 50 Cent je s TV-mrežo Starz podpisal dveletno pogodbo, ki ga obvezuje na nove projekte, kar pomeni, da lahko oboževalci od raperja pričakujejo še več zanimivih serij. │ Power © 2017 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

V tretji sezoni serije je Mike Sandoval (David Fumero) ubil agenta FBI Grega Knoxa (Andy Bean), glavnega protagonista, Jamesa St. Patricka – Ghosta (Omari Hardwick), pa so po krivici obtožili umora. Aretirala ga je ženska, zaradi katere je zapustil svojo družino – agentka FBI Angela Valdes (Lela Loren).

Tretja sezona Moči je bila sicer najbolj gledana serija TV-mreže Starz (med njene uspešnice spadajo še Outlander, Črna jadra, Da Vincijevi demoni in Bela kraljica), vsako epizodo pa si je v povprečju na malih zaslonih ogledalo kar osem milijonov ljudi.

Kdo je (oziroma bo) Ghostu zarinil nož v hrbet?

Po koncu tretje sezone, ko je Ghost končal za rešetkami, se vsi sprašujejo, kaj se bo zgodilo v četrti.

V četrti sezoni serije Moč bomo izvedeli, kdo je izdal Ghosta (Omari Hardwick) in kdo se bo obrnil proti njemu. │ Power © 2017 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved. | Foto: V četrti sezoni serije Moč bomo izvedeli, kdo je izdal Ghosta (Omari Hardwick) in kdo se bo obrnil proti njemu. │ Power © 2017 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

V njej nas bo zanimalo predvsem, kdo je izdal Ghosta in kdo se bo obrnil proti njemu. Je to Ghostov partner Tommy (Joseph Sikora), ki bi z izdajo pridobil največ, Ghostova bivša žena Tasha (Naturi Naughton) ali ljubica, ki ga je aretirala? Morda pa se želi Kanan (50 Cent) Ghostu maščevati, ker ga je te spravil v zapor?

V videoteki Pickbox vsak teden nova epizoda

Marsikaj se bo razkrilo že v ponedeljek, 26. junija, ko bo v videoteko Pickbox prispela prva epizoda četrte sezone serije Moč. Če sklepamo po napovedniku, lahko v njej pričakujemo sumljive posle, zakulisne igrice, menjavanje strani in vse tisto, zaradi česar je ta tako priljubljena.

Osrednja tema četrte sezone serije Moč je odrešitev, saj bodo morali liki živeti s posledicami svojih želja in dejanj. Ghosta bo boj za odrešitev popeljal pred medije, stari nasprotniki mu bodo še naprej dihali za ovratnik, vseeno pa se zdi, da bo ves čas sam sebi največji sovražnik.

Če si še niste uspeli ogledati prvih treh sezon te dinamične serije, ki je uspela osvojiti različne skupine gledalcev, lahko to po zaslugi videoteke Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije še vedno storite, nove epizode četrte sezone pa vas bodo na tam pričakale vsak ponedeljek ob 21. uri, le dan po premiernem predvajanju v ZDA.

Napovednik četrte sezone serije Moč:


Kako gledati Pickbox?

TV-serija Moč in druge vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


Ne spreglejte