SiolNET. Trendi Film in TV
0,99

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brad Pitt pri naših sosedih: bo tam snemal nov film?

0,99

termometer

Brad Pitt Otzi | Brad Pitt na letališču v Bolzanu | Foto: Profimedia
Brad Pitt na letališču v Bolzanu Foto: Profimedia

Hollywoodski zvezdnik se je mudil v italijanskih Alpah, kjer naj bi iskal snemalne lokacije za svoj nov filmski projekt.

Brad Pitt se je pretekli teden mudil v italijanski deželi Trentinsko - Zgornje Poadižje oziroma Južna Tirolska. Fotografi so ga ujeli šele ob odhodu, ko se je z motociklom pripeljal na letališče v Bolzanu in se tam vkrcal na zasebno letalo.

Kaj je 59-letni zvezdnik počel v italijanskih Alpah, uradno ni znano, po nekaterih informacijah pa naj bi tam preverjal snemalne lokacije za nov filmski projekt. Šlo naj bi za zgodbo o Ötziju, znamenitem možu iz bakrene dobe, čigar mumificirano truplo so našli v ledu Ötzalskih Alp v Italiji blizu meje z Avstrijo.

Podrobnejših informacij o tem filmskem projektu za zdaj ni, toda Pitt naj bi bil nad zgodbo ledenega moža povsem očaran. Nenazadnje ima njegovo podobo že nekaj let vtetovirano na lakti.

Na levi podlakti ima tetovažo z Ötzijevo silhueto. | Foto: Profimedia Na levi podlakti ima tetovažo z Ötzijevo silhueto. Foto: Profimedia

Oglejte si še:

Ötzi Novice Podoba ledenega moža Ötzija drugačna od dosedanjih ugotovitev Angelina Jolie Brad Pitt Trendi Po sedmih letih se vojna ločencev bliža koncu Gwyneth Paltrow Trendi Kdo je boljši ljubimec, Brad ali Ben? Gwyneth Paltrow ima odgovor.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin