Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 5. 2023,
17.57

Osveženo pred

11 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

3

Natisni članek

Ben Affleck Brad Pitt Gwyneth Paltrow

Četrtek, 4. 5. 2023, 17.57

11 mesecev, 4 tedne

Kdo je boljši ljubimec, Brad ali Ben? Gwyneth Paltrow ima odgovor.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,84

3

Gwyneth Paltrow | Gwyneth Paltrow je bila z Bradom Pittom v zvezi med letoma 1994 in 1997, z Benom Affleckom pa med letoma 1997 in 2000. | Foto Guliverimage/Profimedia

Gwyneth Paltrow je bila z Bradom Pittom v zvezi med letoma 1994 in 1997, z Benom Affleckom pa med letoma 1997 in 2000.

Foto: Guliverimage/Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow je brez dlake na jeziku spregovorila o tem, kakšna ljubimca sta zvezdnika, s katerima je bila nekoč v zvezi – igralca Brad Pitt in Ben Affleck.

Gwyneth Paltrow je med nedavnim gostovanjem v podkastu Call Her Daddy odkrito odgovarjala na žgečkljiva vprašanja, tudi na tisto, kar marsikoga najbolj zanima – kakšna ljubimca sta Brad Pitt in Ben Affleck in kateri od teh dveh igralcev, s katerima je bila v preteklosti v zvezi, jo je bolj navdušil?

Za oba je zatrdila, da se odlično poljubljata, na vprašanje, kateri je boljši v postelji, pa je dejala: "Z Bradom sva imela tisto noro kemijo, ki jo imaš z ljubeznijo svojega življenja. Ben pa je bil tehnično izvrsten."

S Pittom sta se spoznala na snemanju trilerja Sedem. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko S Pittom sta se spoznala na snemanju trilerja Sedem. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Pitta je spoznala leta 1994 na snemanju filma Sedem, njuno zvezo pa je opisala kot "veliko ljubezen na prvi pogled". Bila sta zaročena, a poroke nista dočakala, leta 1997 sta se namreč razšla. Kmalu zatem se je začela njena zveza z Affleckom, polna vzponov in padcev, razhodov in ponovnih zbližanj, leta 2000 pa sta se dokončno razšla.

Leta 2003 se je poročila z glasbenikom Chrisom Martinom, frontmanom skupine Coldplay, s katerim ima dva otroka. Leta 2016 sta se ločila, dve leti pozneje pa se je poročila s producentom Bradom Falchukom.

Oglejte si še:

Gwyneth Paltrow
Trendi Končalo se je bizarno sojenje igralki, odškodnina znaša en dolar
Ne spreglejte