Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
13. 12. 2020,
4.00

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32

3

Natisni članek

praznik smreka intervju Vid Valič Domen Valič

Nedelja, 13. 12. 2020, 4.00

3 leta, 4 mesece

Trendi

Domen Valič o bratu: Vid je bil vedno zunaj zakonov družine #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,32

3

Kako je videti, ko ena naših od najbolj znanih in zabavnih bratov skupaj krasita božično jelko? Ta odgovor boste dobili danes, saj bomo obudili spomin na lanskoletno krasitev jelke z Domnom in Vidom Valičem. Ker je jima je improvizacija blizu, smo tako tudi začeli – od sestavljanja legokock do okraševanja jelke z »aktičnim bunkastohrbtnim gadom« in še čem. Velika doza smeha in tudi zanimivosti iz njunega življenja vas čaka v spodnjem video prispevku.

Skozi svoje decembrske družinske dogodivščine sta nas popeljala Vid in Domen Valič. Mlajši brat je igralec, za katerim pogleduje veliko deklet, čeprav je letos tudi uradno naznanil, da je zaljubljen in v zvezi. Lani je v tem času igral v kar petih predstavah, spremljali pa smo ga tudi v glavni vlogi partizanskega veljaka Franca Severja - Franteta v slovenskem filmu Preboj.

vip smrekice | Foto: Tjaša Platovšek Foto: Tjaša Platovšek Starejši brat Vid pa je priljubljeni televizijski voditelj in stand up komik, ki nam je v svojih predstavah nazadnje razkril, kakšen je seks po slovensko. Takoj ko bo mogoče, bo gostovanja po Sloveniji tudi nadaljeval. Vida je sicer v tem letu pestilo tudi nekaj zdravstvenih težav. Že pred leti je imel težave s hernijo diska, ki pa niso bile niti malo nedolžne. S pomočjo fizioterapije in vaj, ki jih je vestno delal doma, pa se je končno izvlekel iz bolečin in operacije.

Vid in Domen Valič | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Katera je bila njuna najljubša igra v otroštvu, kdo in zakaj je zunaj zakonov družine, kdo od njiju obožuje praznične puloverje, komu in zakaj lahko rečemo tudi slovenski Grinč ter kdo je boljši v improvizaciji Kevina iz legendarnega filma Sam doma, izveste v zgornjem prispevku. Sicer pa tako Domen kot Vid komaj čakata na čas, ko se bo dogajanje okoli epidemije normaliziralo in bosta lahko spet na odrih navduševala zabave in dobrih iger željnih ljudi. 

Planet TV
Planet TV Kakšen je seks po slovensko? #video
Ne spreglejte