Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 12. 2017,
11.59

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,10

Natisni članek

Pjongčang 2018 navijanje Telekom Slovenije #zanase #zanaše zanaše za naše navijaštvo

Ponedeljek, 4. 12. 2017, 11.59

6 let, 4 mesece

#zanaše

Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik: navijači, tako se navija!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,10

Slovenci se prav zagotovo strinjamo, da sodimo med najbolj srčne in strastne navijače, ko gre za naše športnike. Za naše športnike najraje in najglasneje navijamo v družbi – prijateljev, znancev, pa tudi neznancev. Vsi čutimo, kako nas navijaška energija zbližuje in povezuje.

Ilka Štuhec - tuturial | Foto:

Da bomo na športnih prireditvah ali pa kar v zavetju doma odslej lahko navijali usklajeno, so alpski smučarji Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik posneli posebne navijaške gibe, ki bodo zagotovo navdušili vse Slovence. Pri akciji promocije navijaških gibov se jim bodo v nadaljevanju pridružili tudi drugi športniki iz vseh panog, zato spremljajte dogajanje in se jim pridružite tudi vi. Ne nazadnje si to želijo tudi športniki – da bi se jim pri navijanju tako na tribunah kot v dnevnih sobah pridružilo čim več srčnih Slovenk in Slovencev.

"Ples je ena mojih doslej prikritih strasti, to je zdaj že jasno. Na snemanju sem izredno uživala, zabavno se je bilo naučiti novih gibov, ki jih bodo uporabljali tudi naši navijači. Razveseljevanje ljudi je s strani športnika nekaj najlepšega. Prepričana sem, da bodo z navijaško koreografijo navdušenci na športnih prizoriščih pričarali še bolj glasno in nasploh čudovito vzdušje, športnikom pa dali še nekaj dodatnega adrenalina za dosego vrhunskih rezultatov," ob tem pravi Ilka Štuhec, ki je navijaške gibe posnela pred nesrečno poškodbo, po kateri sicer že uspešno okreva.

Snemanje navijaških gibov s športniki je potekalo, še preden so se podali na tekme. Vsi so se na akcijo takoj z veseljem odzvali, saj vedo, koliko podpora pomeni vsem športnikom.

Posnemite navijaške gibe tudi vi – sami, s svojimi prijatelji, družino, sodelavci – in video z značko #zanaše (označite tudi Telekom Slovenije) delite na družbenih omrežjih Facebook, Twitter, Instagram. Kjerkoli vam srce poželi. Bistveno je, da smo skupaj združeni v navijanju za naše športnike.

Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik: navijači, tako se navija! | Foto:

 To sezono bodo slovenski športniki povedli navijače v zimsko sezono z novimi navijaškimi gibi. Alpski smučarji Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik so prvi predstavili nove navijaške gibe in pokazali, kako njihovo srce bije za Slovenijo in za športnike vseh disciplin.

In kako bomo navijali za naše?

Navijaški gibi, ki so jih soustvarili v plesni šoli Bolero, so zelo preprosti, potrebujemo le malce ritma.

#zanaše - tutorial | Foto:

 Telekom Slovenije je sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc, katerih del so omenjeni trije smucarji. 

Ne spreglejte