Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
25. 9. 2020,
10.23

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,86

1

Natisni članek

Nick Kyrgios Boris Becker

Petek, 25. 9. 2020, 10.23

3 leta, 6 mesecev

Spor med Borisom Beckerjem in Nickom Kyrgiosom

Spet so gorela družbena omrežja: koliko časa bo še trajala njuna vojna?

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,86

1

Boris Becker | Foto Reuters

Foto: Reuters

Boris Becker, nekdanji vrhunski teniški igralec, in Nick Kyrgios sta si že nekaj časa v laseh in ne potrebujeta veliko, da se zbadata na družbenih omrežjih. Tokrat je prvi udaril legendarni Nemec. Avstralec mu tudi tokrat ni ostal dolžan.

Boris Becker
Sportal Spor je dvignil veliko prahu: Becker je še večji bedak, kot sem mislil

Njuni spori trajajo že kar nekaj časa, že vse od zloglasnega turnirja Adria Tour. Nick Kyrgios je ostro kritiziral organizatorje tega turnirja, med njimi tudi Novaka Đokovića, ki je nekaj let sodeloval z Borisom Beckerjem. Obsodil je tudi dejanje Aleksandra Zvereva, potem ko se je ta zabaval ne eni izmed zabav, namesto da bi bil v samoizolaciji. Becker je svojemu rojaku stopil v bran in od takrat se njuna "vojna" nadaljuje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Different breed.

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

"V svojih sanjah"

Tokrat je Boris Becker komentiral fotografijo Avstralca, ki jo je ta objavil na Instagramu. Kyrgios je ob njej napisal, da je edinstven. Kmalu za tem mu je Nemec v komentar napisal: "V svojih sanjah."

Nick Kyrgios velja za enega največjih talentov na teniški turneji. | Foto: Reuters Nick Kyrgios velja za enega največjih talentov na teniški turneji. Foto: Reuters Kyrgios se je obregnil ob finančno stanje Beckerja

Tako kot vedno mu Nick tudi tokrat ni ostal dolžan. Ni mu neposredno odgovoril na Instagramu, ampak se oglasil na Twitterju. "Od tega, da me želi trenirati - zaradi velike potrebe po denarju -, do sovraštva na mojem Instagramu. Živimo v čudnem svetu," je zapisal 25-letni avstralski igralec, ki velja za enega največjih talentov na turneji.

Kyrgios je na ta način zbodel Beckerja, saj je ta pred leti zaradi napačnih naložb bankrotiral. Becker je nekaj časa zelo uspešno sodeloval z Novakom Đokovićem, danes pa je strokovni komentator na eni izmed športnih televizij.

Pred kratkim so mu očitali seksistične komentarje Marijana Veljović, teniška sodnica. | Foto: Gulliver/Getty Images Marijana Veljović, teniška sodnica. Foto: Gulliver/Getty Images

52-letnemu Nemcu je spodletelo med komentiranjem dvoboja, ko je dvoboj sodila srbska teniška sodnica Marijana Veljović. Gre za zelo cenjeno sodnico, ki nase opozarja tudi s svojim videzom. Šestkratni zmagovalec turnirjev za grand slam se je med prenosom očitno spozabil in komentiral podobo srbske sodnice Marijane Veljović. "Moram povedati, da je sodnica tega dvoboja zelo lepa. Lahko bi jo požrli z očmi," je povedal legendarni Nemec, ki ima za seboj že kar nekaj ljubezenskih afer.

Boris Becker in Novak Đoković
Sportal Boris Becker razkril skrivnost: Đoković je v tem najslabši #video
Nick Kyrgios
Sportal Kyrgios: Možnosti, da bi igral na Roland Garrosu, skoraj nične
Nick Kyrgios
Sportal "Ne morete plesati po mizah in grabiti denar" #video
Nick Kyrgios
Sportal Označil ga je za bedaka, ker je branil Đokovića in druge
Ne spreglejte